keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Olohuoneesta.

Alunperin tarkoitus oli ottaa teille tänään kuvia pihasta, mutta olan yli vilkaistessa olohuone olikin semisti siedettävässä kunnossa, ainakin toisesta reunasta, joten olkoon sittenkin kuvat olohuoneesta vuorossa tänään.

Tänään on itseasiassa ensimmäinen päivä muuton jälkeen, kun olotila tuntuu edes ohuesti normaalimmalta. Okei, työt kasaantuu edelleen ja tarkoitus on saada vanhasta kodista siivottua osa, että uudet asukkaat saavat sinne jo viedä tavaroitaan, mutta kuitenkin.

Piha rehottakoon siis vielä!


Meidän olohuone on siis yhdistetty myös ruokailuhuoneeksi, sillä keittiöstä ei löydy ruokapöytää. Näin ollen sekä saareke keittiössä, että suuri ruokapöytä olohuoneessa pääsevät molemmat paremmin oikeuksiinsa.

Tällä hetkellä ruokapöytä on pienenä, mutta se on mahdollista suurentaa tuosta vielä niin, että molemmille sivuilla mahtuu yhteensä viisi tuolia ja päihin yhdet. Vieraat siis tervetuloa!

Tuparikutsut onkin jo lähetetty ja kesäkuun loppua odotellessa..


Olohuoneeseen on yhteensä kolme kulkua. Yksi keittiöstä, joka näkyy ensimmäisen kuvan suuntana. Toinen takkahuoneesta, josta näkyy pieni vilaus toiseksi viimeisessä kuvassa ja suurin, pääkulku löytyy eteisen aulatilasta.

Ihan koko olohuonetta en pystynyt tällä hetkellä kuvaamaan, sillä siitä löytyy kaksi ylimääräistä tv tasoa säilöttynä, odottamassa myyntiä. Molemmat ovat ikean bestå -sarjan korkeakiiltoisia valkoisia. Aivan ihania, mutta vaikka täällä on enemmän neliöitä, emme saa niitä vain sopimaan.

Nuo myynnissä olevat tasot ovat tämä vanhassa makuuhuoneessa ollut, sekä yläkerran aulassa ollut. Jos sinua kiinnostaa, laita ihmeessä sähköpostia lapetiteblogger@gmail.com. Tasot löytyvät keskiseltä Uudeltamaalta.


Ylläoleva kuva on otettu niin, että taakseni jää eteisaula. Vaikka talomme on yksitasoinen, sen sisältä löytyy kolme tasoa. Aulasta laskeutuu kaksi porrasta olohuoneeseen ja olohuoneesta taas kaksi porrasta takkahuoneeseen.

Tämänhetkiset lempipaikkani löytyvätkin juuri keittiöstä, sekä tästä olohuoneen istuinryhmästä. Kaivoin myös Murun minulle yllärisynttärilahjaksi ostamat tyynynpäälliset esiin ja virittelin ne paikoilleen. Kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa.


Valaisimia emme ole vielä kokonaan päättäneet, mutta nuo voikukkapallot ne eivät ole. Toinen niistä menee todennäköisesti Tirpan huoneeseen.. Joko tuonne tulee kristallisen tyyppiset tai sitten toinen tuollainen valkoinen, mikä tälläkin hetkellä on melkein ruokapöydän päällä.

Myös taulut ja muut odottavat vielä ripustamistaan. Kunhan saadaan ensin ne tärkeämmät kuulemma :D


Kahvi- ja teekuppeja löytyy joka paikasta. On vaan niin helppoa jättää tavarat käsistään, siihen mihin sattuu putoamaan. Tekosyynä muutoinkin vallitseva epäjärjestys.. Olen pedantti esteetikko, joka rakastaa ympärillään olevaa seesteisyyttä ja voin sanoa, että järki meinaa lähteä :D

Hatunnosto teille kaikille, jotka rakennatte tai remontoitte isommin. Huh, huh!


Edelleen, joka päivä hymyilen tyhmänä täällä. Virnistelen onnellisena ja yritän ymmärtää, että unelmilla on tapana toteutua, kun niitä vain tavoittelee. Tämä on meidän toteutunut unelmamme.


12 kommenttia:

 1. En tiedä vaikuttaako asiaan 5,5 vuoden (välillä epätoivoinenkin) talon etsintä vai mikä, mutta täällä hymyillään tyhmänä välillä edelleenkin melkein kahden vuoden asumisen jälkeen :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vaaleaa ja raikasta! Tykkään ilmeisesti teidän koko kodista :D Hyvin samoilla linjoilla ajattelimme sisustaa meidän uuden kodin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna!!
   Teille siis tulee ilmeisimmin tosi kaunis koti ;)

   Poista
 3. Ja ihana unelma onkin ollut! Toivottavasti ihasteltavaa riittää vielä vuosiksi eteenpäin!! On niin mukava lukea tällaisia positiivisia juttuja toteutuneista unelmista. Herää ajatus, että ehkä joskus on minunkin vuoroni :) Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä unelmilla on vaan tapana toteutua, varsinkin kun niiden eteen jaksaa tehdä töitä ja uskoa :)

   Kyllä vielä teidänkin vuoronne tulee, isojen ja pienien unelmien ♥

   Poista
 4. Niin kaunista ja valoisaa! Muistan tuon hymyilyolon tähän taloon muuton jälkeen. Saatoin vielä sängystä kurkkia makkarin oven raosta portaikkoa ja hymyillä itsekseni tyytyväisenä, kun oli vasta muutettu, vaikka sisustus oli ihan vaiheessa. Ja on edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, miten ihanaa ♥

   Minä kurkin sängystä makkarin ikkunasta keittiöön, niistä kun näkee toisiinsa :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥