torstai 28. toukokuuta 2015

Seuraa mua.

Nyt, kun blogilista lopettaa pian, ajattelin kerrata blogin seuraamistapoja teidän vanhojen ja uusien seuraajien kanssa. Ja vaikka tuo blogilista lopettaakin, kaikki muut vanhat kanavat ovat aktiivisia :)

Blogin sivupalkista löytyy seurantanapit (kuva alla) facebookiin, blogloviniin, google+:aan, instaan, pinterestiin, sekä twitteriin ja niitä klikkaamalla pääsette aina kyseisen kanavan tililleni.

Sähköpostia voitte lähettää suoraan myös tuosta painikkeesta, mutta myös kirjoittamalla osoitteen, joka näkyy siinä alla.

Sivupalkista löytyy myös meidän Blogirinkiläisten feed, jossa omani lisäksi näkyy kaikki upeat perhebloggaajien uudet postaukset.


Näiden lisäksi on bloggerin oma "seuraa tästä" lukijaraati, joka näkyy pieninä profiilikuvina tuossa alla. Sinulla ei tarvitse olla bloggerin profiilia sitä varten erikseen. 

Kuvan alanurkassa näkyy myös fb:n pop-up nappi, jota klikkaamalla tykkäät blogistani ja saat omaan facebookiisi uusimmat päivitykset automaattisesti. Tässä kanavassa, kuten instassakin, on myös muutakin sisältöä.


Blogilista lopettaa palvelunsa siis 1.6.2015, jonka jälkeen se seurantakanava poistuu. Olen itse käyttänyt sitä aktiivisesti ja todennäköisesti siirrän sieltä kaikki bloggeriin. Blogilista on tuntunut selkeältä ja omalta.. Bloglovin on minulle suht uusi tuttavuus ja siellä onkin vasta hieman yli sata seuraajaa. Ehkä minäkin opin sitä joskus käyttämään :D

Tietysti meillä on vielä ihanat blogiringin omat sivut, josta löytyy myös oma sivuni. Kaikki uudet päivitykset näkyvät siis myös siellä.

Jos tästä jäi nyt puuttumaan jokin kanava, mitä kautta seuraat blogeja, niin kerro ihmeessä ja lisään sinne omani, muussa tapauksessa: tervetuloa mukaan ♥

ps. kesän kuuminta blogia ehtii äänestää vielä muutaman päivän, äänestykseen pääset joko tästä tai sivupalkista. kiitos äänestäsi ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥