sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset.

Phuuh, mikä viikonloppu takana! Jos joskus asiat ei mene, niinkuin suunnitteli, niin tällä kertaa juurikin näin.. Oikeastaan tällä hetkellä minun piti alkuperäisten suunnitelmieni mukaan kärsiä sängynpohjalla hienoisesta päänsärystä. Tiedättehän. Siihen saattaa liittyä myös hieman pahoinvointiakin..

Sen sijaan perjantaina, noin 30 minuuttia sen jälkeen, kun uusi valkoinen sohva kannettiin kotiin ja huputettiin se kuntoon, pääsin purkamaan sen herra yrjön tieltä. Kyllä, juurikin niin. Uudelle sohvalle punajuuriset ja tomaattiset kaariykät. Pahoittelen tarkempaa kuvausta..

Pienin aloitti silloin. Ja minä aloitin pyykkäämisen. Tähän väliin totean, että eläköön pestävät päälliset!Laitoin päiväkotiin viestiä, sillä Tirppa oli yöeskarissa silloin. Lupasin jättää puhelimeen äänet yöksi. Katkonaisen unen läpi, silloin tällöin otin ämpärikoppeja Pienimmältä, soi puhelin. Hain keskimmäisenkin pois sieltä yöeskarista. Sitä kun oli niin odotettu! Toisaalta onneksi omani ei ollut se, joka oli kuorruttanut koko makuupussin.. :D

On muuten erikoista ajaa autoa puoliunessa, puoli kahdelta yöllä, kunnassa joka säästää sytyttämällä katuvalot seuraavan kerran joskus elokuussa..

Viikonloppu meni siis näissä tunnelmissa tyttöjen kanssa, mutta saatiinpahan tehtyä kuitenkin vaikka mitä! Aikuisten wc on aikalailla valmis, leffateatterikin pikkuhiljaa, meidän makuuhuone.. 
Pihaa olemme myllänneet voinnin mukaan ja sinne on istutettu niin paljon kaikkea, ettei tosikaan! Jos kaikki menee putkeen (niinkuin mulla yleensä..), olemme syksyllä tosi omavaraisia.


Tänään päätin vielä kruunata viikonlopun pienten syömättömyyden paistamalla heille lettuja. Syökää jotain, ihan sama mitä! Mehua, suolakeksejä, namiakin tarjosin. Mikään ei kelvannut.. Onneksi nyt mehut on juotu ja vähän lettujakin jo syöty, liian tuoreessa muistissa on vielä Tirpan edellinen vatsatauti ja tiputus.

Taikina oli suurinpiirtein mittasuhteilla, eikä sisällä munaa, maitoa tai soijaakaan. Ihan vaan vichyä, jauhoja ja vähän mausteita kaveriksi. Saa jäädä tosi paksuksi. Mansikat löytyi jääkaapista, toivottavasti kohta myös omasta penkistä ja melissaa on koko omenapuun alunen täynnä!


Maailman mukavimmat vaatteet muuten sairastaa ja fiilistellä kesää ovat nämä Phister&Philinan jumpsuitit. Tirpan on isojen mallisto Noha ja Pienimmällä pienten malliston. Ainakin tuo Pienimmän jumppis on nyt Jeriikassa alessa ;)

Nyt vaan toivotaan kuumaa kesää, että saadaan mahdollisimman paljon käyttää näitä! Iloa uuteen viikkoon!

ps. muistathan, että kesän kuuminta blogia, eli kuumista voi edelleen äänestää. kiitän äänestäsi :) sivupalkista, klikklik!


2 kommenttia:

 1. Voi vatsatautisia, niiiin kurja sairaus :/ Toivottavasti siellä voidaan nyt paremmin ja muu perhe pysyy terveenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kurjin tauti ikinä!
   Täällä ollaan onneksi jo parempina, kiitos :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥