perjantai 12. kesäkuuta 2015

Aina on syytä juhlaan!

Aina on syytä juhlaan ja mihinkäs sitä tiikeri raidoistaan pääsisi, nimittäin takana on hurjan hauska parituntinen pienten neitien kanssa.

Muuton ja eskarin päättymisen vuoksi halusin vielä järjestää tälle pienelle kaveriporukalle yhteiset kesäjuhlat ennenkuin tiet erkanevat eri kouluihin. 


Tirppa sai pyytää kaikki eskarityttönsä meille ja yhdessä väkerrettiin kutsut. Hän piirsi jokaiselle oman piirustuksen ja minä tulostin siihen päälle tekstin. Pari estynyttäkin oli, mutta eipä tuntunut tyttöjä haittaavan.

Täytyy sanoa, että mitä vanhemmiksi nämä kasvavat, sitä helpompaa synttärit ja juhlat ovat järjestää. Niin! Juhlittiinhan me niitä tammikuisia seiskavee synttäreitäkin samalla vähän myöhässä :D


Keräsimme tällä kertaa kukat kattaukseen ihan omasta pihasta. Meillä on niin monta niittykasvia ja rikkaruohoa, kuin vaan jaksaa laskea. Mikäs sen oivempi paikka siis!

Yleensä näin kesäisin käynkin vain luonnon omassa kukkakaupassa, kakun kukat kuitenkin ostin meidän kylän ihanasta liikkeestä.


Ohjelmassa oli ensin herkuttelua, josta siirryttiin pullonpyörityksen avustuksella avaamaan lahjat. Sankari siis pyöritti ensimmäisen kerran ja siitä jatkoi aina se, jonka lahja avattiin. Kuten arvata saattaa, kaikki lahjat olivat tosi mieluisia ja voi sitä ihastuksen määrää niitä avatessa! 


 Lahjojen jälkeen lähdimme pihalle katuliitupurkin kanssa järjestämään taidekilpailua. Meillä on etupihalla suuri asfalttialue, joka on nyt upea tyttöjen jäljiltä.

Ideana oli, että jokainen tekee oman taideteoksensa ja keksii itselleen taiteilijanimen. Minä sitten arvostelen ne. Tytöt olivat kauhean jännittyneitä ja tekivät hienoja teoksia ja minä päätin, että kaikki onkin täysin yhtä hienoja ja jaoin kaikille palkinnot.


Palkinnoksi olin hankkinut tytöille tuollaiset väritettävät pikkupussukat ja pinkkiä hubba bubbaa. Siitä olikin sitten luonnollinen jatkumo seuraavan ohjelmanumeron kimppuun: väritys ja herkkujen syönti.

Sokeriövereitä pääsi vielä tämän jälkeen purkamaan takapihalle trampoliinille, josta sitten vanhemmat hakivatkin lapset jo kotiin :) Maailman nopeimmat kaksi tuntia!

Nämä juhlat on nyt onnellisesti ohitse, mutta huomenna jatkuu uusilla bileillä. Koko pitkän vuoden odotetut Blogiringin kesäkemut ovat täällä taas ja tänäkin vuonna aion twerkata ikkunalaudalla aamuviiteen. Sitä odotellessa, hauskaa perjantaita!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun teiltä löytyy noin paljon valloittavia luonnonkukkia! Ei sitä talvella muistakaan kuinka upea kukkaloisto Suomen luonnossa voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Ja vaikka suurin osa niistä onkin rikkaruohoja ja toinen puoli yrttiä, niin kelpaa minulle :)

   Poista
 2. Ihan äitinsä näköinen neiti :) !

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥