sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Blogiringin kesäpartyt.

Sateiset sunnuntaiterveiset täältä melkein sängynpohjalta. Vähän puhalluttaa tuo eilinen meno vielä ja ei tämä vanha taida enää niin hyvin jaksaa, kuin vuosia sitten. Vaan kylläpä oli mukavaa ja taas vuodeksi on naurettu kiintiöt täyteen :)

Kokoonnuimme eilen siis Suvilahden Magitoon juhlimaan Blogiringin vuosittaisia kesäjuhlia. Väkeä oli päässyt paikalle paljon ja eri puolilta Suomea. Vaikka itselleni nämä olivat jo kolmannet sarjassaan, niin taas sain uusia ystäviä ja ilonaiheita. Kyllä meillä on vaan mahtava porukka!


Ruokaa ja juomaa riitti ja olipa meidän ihanat kakkubloggaajat leiponeet meille kakkubuffankin! En ole ikinä syönyt mitään niin taivaallista, kuin Yummy Bakerin leipoma suklaakakku..

Juhlissa paljastettiin myös kevään ajan käyty "kesän kuumin blogi" -kilpailun voittajat. Omassa kategoriassani pääpalkinto meni oikeutetusti Karhupoikani Kodan Kuulle, onnea! Sain kuitenkin olla niin onnekkaassa asemassa, että kaikkien noiden upeiden blogien seasta sain Blogiringin kunniamaininnan ja se on jotain se! En voisi olla yhtään onnellisempi, vaikka itse voitto olisi osunut kohdalleni, sillä tämä oli minulle ihan huikea juttu!

Kiitos siis teille kaikille, jotka jaksatte juttujani lukea, jakaa, tykätä ja kommentoida. Ilman teitä ei todenteolla olisi tätä palkintoakaan.. 


Kiitos taas näistäkin mahtavista bileistä ja kiitos vielä, että olette siellä ruudun toisella puolella. 

Lähden tästä herkistelemään tuonne sängyn pohjalle takaisin ipanoiden kanssa. Sadepäivä olkoon lötköttely- ja leffapäivä. Ihanaa sunnuntaita!


15 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon!
  Ja mukavaa sadepäivän jatkoa.
  Olin ajatellut pyöräillä illalla jumppaan, mutta koska sade näyttää vaan yltyneen, on matka kait taitettava autoillen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Kotiin tullessa virkistävä sade voisi olla aika ihanaa ♥

   Poista
 2. Upeita kuvia kivoista kesäjuhlista. Onnea kunniamaininnasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Olen kyllä tosi otettu siitä, enkä osannut sitä pienessä mielessäni edes toivoa..

   Poista
 3. Herkullinen postaus - onnea vielä hienosta kunniamaininnasta kauniillle blogillesi!!

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä Elisa, oli tosi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 5. Wautsi mitä kuvia! Ja hei oli mahtavaa nähä sut, vaikutit aivan ihanalta tyypiltä <3

  VastaaPoista
 6. Onpa teillä ollut kivan oloiset juhlat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥