maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hei hei toukokuu.

Kesäkuu on täällä ja näin kuun vaihteessa on taas aika katsoa taaksepäin kulunutta kuukautta. Toukokuu meni uskomattoman nopeasti, veikkaan sen johtuvan muutosta, remontista ja juhlista. En oikeastaan edes ehtinyt silmiäni räpäyttää ja se oli jo ohitse. Vaikka pidänkin kovasti siitä, että tapahtuu, olisi kuitenkin vielä mukavampaa ehtiä elämään ja saada muistoja. Nyt enemmänkin pitää katsoa kuvia ja miettiä, mitä onkaan tapahtunut..


Toukokuu koostui siis muutosta (jos jollekin ei ole vielä käynyt selväksi :D ) ja uuteen kotiin tutustumisesta. Myös kesän kuumin blogiäänestys on päättynyt ja on aika kiittää kaikista saamistani äänistä ja jäädä jännäämään, voittaja paljastetaan nimittäin parin viikon päästä blogiringin kesäkemuissa. 

Poikkeuksellisesti lisäsin tähän myös muutaman screenshotin siitä, mistä toukokuun instagram on koostunut :) Siellä näkyy toki samoja kuvia, kuin blogissakin, mutta paljon extraa myös!

Päivitin bannerinkin ja jätin siitä nyt tekstin kokonaan pois. En jotenkin löydä vaan sopivaa fonttia.. Mutta miten sen tunnistaa omakseni? Kertokaahan mielipiteitänne siitäkin siis :)


Kesäkuussa onkin sitten tulossa yksi kuumailmapallolento (!), Tirpan kesäjuhlat, blogiringin kesäkemut ja meidän tupaantuliaiset.. Ei jää ainakaan kakkoseksi toukokuulle. Toivotaan, että saadaan nauttia helteestä ja kesästä ♥

Aurinkoa viikkoosi!


 LINKING WITH:

12 kommenttia:

 1. Kaunis kollaasi - samoin nuo instagramin kuvat! Banneri näyttää hyvältä - kaunis ja herkkä ihan noinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!
   Yritin saada siitä nyt meidän "uuden elämän" näköistä :)

   Poista
 2. Nyt on pakko kommentoida, mahtaakohan muita kieriä samassa ongelmassa. Nimittäin jos yritän bloggerin kautta tulla blogiin, herjaa se aina ettei voi avata koska palvelinta ei löydy. Kun taas tulen ig-profiilin linkin kautta, pääsen normaalisti. Kännykällä kun surffailen. Blogger kyllä näyttää uudet päivitykset, mutta en vain pääse lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä kun kerroit!
   Onko siis vaan nyt vai ollut aikaisemminkin?

   Poista
  2. Vaan nyt, aiemmin ei mitään ongelmaa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Juurikin niin! (ja helle myös..)

   Poista
 4. Minullakin on samanlainen olo: että aika vilistää niin nopeasti ettei oikein ehdi...elää. Toivottavasti kesäkuussa ehdimme taas pysähtyä molemmat?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥