perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kesä ja kenkäset.

Ihanaa perjantaita sinne ruudun toiselle puolelle! Täällä on jotenkin eri mahtava fiilis, sillä ilmat suosii, vietetään lasten kanssa vapaapäivää ja aamu käytettiin tehokkaasti kenkäostoksilla.

Lenkkarit kun alkoivat olla näille ilmoille aika lämpimät ja hiostavatkin, niin tästä eteenpäin lampsivat sitten näissä kangaskengissä.


Jostain varaston uumenista löytynee vielä crocsitkin, jos tästä meinaa vielä lämmetä.

Olisin tietysti toivonut kaikille noita samoja sinisiä, mutta kokojen uupuessa nuo vaaleanpunaiset ovat nekin söpöt. Itseasiassa harmi, ettei ollut taas niitä keskimmäisen koossa :)


Yksi syypää mun hymyyn saattaa olla myös se, että tänään pääsen kohtaamaan ja toivottavasti myös voittamaan yhden suurimmista peloistani, nimittäin korkeanpaikankammon. Kyse ei ole mistään jännäämisestä, vaan kroppa lyö itsensä toimintakyvyttömäksi ollessaan mielestään turhan korkealla ja siitä pääsee sitten vain kantamalla alas.

Tänään noin klo 19 astun sisään kuumailmapalloon ja ajattelin katsella maailmaa sieltä käsin, onneksi minulla on mukana ihana Katri, joka on luvannut pitää kädestä kiinni.

Huomenna lisää siitä, nyt toivotan aurinkoista viikonloppua!


2 kommenttia:

 1. Ompas söpöjä! Mistä löystit? Me ollaan vielä vailla kangaskenkiä ja olen vähän ulalla, kun lemppari Cientoista on koot jo huvenneet eikä tunnu löytyvän muita kivoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Siniset on ihan prismasta, cirafit ja nuo vaaleanpunaiset ovat Järvenpäästä trendi-kengästä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥