tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesäteatterissa - Viiru muuttaa maalle.

Kun olin pieni, kesäteatteri oli yksi kesäni kohokohdista. Näytelmä ei kylläkään aina ollut lasten näytelmä, mutta vanha kotimainen tuotanto tuli tutuksi Niskavuoren Hetaa ja Mäntsälän kapinaa myöten. Kesäteatteri vain kuului kesään, satoi tai paistoi.

Onneksi tänään paistoi, sillä kävimme perheen kanssa avaamassa kesän Viirun ja Pesosen seurassa Krapilla. Vaikka olisihan tuo mennyt säässä kuin säässä katetussa katsomossa :)


Viiru muuttaa maalle on oikea hyvänmielen esitys ystävyydestä ja näyttelijät saivat lapset tempautumaan ihanasti mukaan näytökseen. Meidän kolme eri ikäistä olivat kaikki omilla tavoin haltioissaan. 

Esitys oli juuri sopivan pituinen kolmevuotiaallekin, jolla on kultakalan keskittymiskyky. Hän istui hipihiljaa ja jännitti. Mukana ei ollut edes tikkaria viihdyttämässä, pelkkä esitys ja siihen eläytyvät näyttelijät riittivät.

Mietimme etukäteen, että mahtaako Viirua esittää ihan oikea kissa ja kukahan se Pesonen olikaan. Kovasti mietitytti myös, että kenet ihmeessä Viiru aikoo kutsua juhliinsa?


Näytöksen jälkeen kävimme asiaankuuluvasti Krapin mankelissa nauttimassa jäätelöannokset ja kommentoimme jokainen vuorollaan esitystä. Muru oli itseasiassa niin positiivisesti yllättynyt, että mietti jo seuraavaa mahdollista näytelmää.

Lisätiedot aikatauluista ja liput esityksiin löytyvät Keski-Uudenmaan teatterin sivuilta.


(yhteistyössä keski-uudenmaan teatteri)

2 kommenttia:

 1. Olipas ihanan aurinkoinen bloggaus tutuista maisemista :). Ja tämä näyttelijäkaksikkohan se uppoaa hieman vanhempaankin katsojakuntaan: Viiru & Pesonen <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo oli kyllä ihan mahtava esitys ja parasta oli viedä kesäteatteriperinnettä taas eteenpäin omille lapsille <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥