keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Tänään täällä.

Kylläpäs onkin taas mahtunut paljon kahteen viimeiseen vuorokauteen! Lauantaisia tupaantuliaisia järjestellessä aika on mennyt siivillä. Olen sellainen suunnittelija ja hätähousu näiden juhlien kanssa aina, että on supervaikeaa antaa nyt jotain toistenkin käsiin.

Pientä ohjelmaakin olemme suunnitelleet kevyen kisailun merkeissä. Enää tilauksessa on hyvä ilma, sillä tämän hetken tiedotusten mukaan se on ainoa sadepäivä.. Ja jos teillä on kivoja vinkkejä ohjelmasta aikuisten juhliin, niin shoot me!

Ruoat  tekee Akseli Herlevi ja toivotaan, että hän jää vielä grillailemaankin meidän kanssa :) Akseli on Murun tuttu ja he olivat nyt soitelleet minun toiveestani menusta. Ja vieläkään en tiedä siitä mitään. Ihan kamalaa piinaa!

Miten pidetään hullua jännityksessä? Ei kerrota sille, mitä ruokaa tulee, että voisi suunnitella jälkkäreitä tai muita. On kuulkaa karseeta :D


Olen juoksennellut paikasta toiseen ja tehnyt työt siinä välissä, sisustanut ainakin yhden huoneen valmiiksi ja siivoillut. Ja jos jokin asia on varma, niin se, että unohdan silloin täysin itseni.

Huomaan, että olen syönyt känttyisen sämpylän aamulla pakastimesta ja seuraavan kerran kellokin on jo iltaruoka. Olihan siinä nälkä välissä, muttakun ei pitänyt syöttää ketään muuta, kuin itsensä, se unohtui.


Muuten tässä taitaa olla aikalailla kaikki kunnossa, uskoisin että mekkokin on kaapissa valmiina.. En malta enää odottaa!

Aurinkoa viikkoonne :)4 kommenttia:

 1. Teidän juhlista tulee varmaan ihanat :)

  Pakko hehkuttaa, että menen lauantaina laitattamaan rakennekynnet ja yksi innoittajani olet ollut sinä :) Enkä malta odottaa, että vihdoin saan kynnet ja, että uskallan. Monta vuotta on niitä mieli tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että!
   Olen ihan sanaton, että joku voikin näistä minun jutuistani innostua <3 Tai siis ruokareseptit on ihan eri homma, mutta että näin.. Kiitos kun tulit kertomaan! Niistä tulee varmasti tosi ihanat! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kävin tänään ystävän luona, joka oli laittanut omat puiset kapustansa samanmoiseen tölkkiin. Siitä se ajatus sitten lähti :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥