perjantai 19. kesäkuuta 2015

Terveiset kesäisestä Tukholmasta.

Terveisiä Tukholmasta! Lähdimme ihan yllättäen Murun työmatkalle mukaan parin muun perheen kanssa, ja vaikka tuo reissu ei lasten kanssa ollut ehkä ihan rentouttavammista päästä, hauskaa oli :) 

Samalle paatille sattui myös ihana Minishown Melina perheineen. Yleensä saatan vähän (mitähän tuo vähän tässä tekee..) jännittää tuntemattomien ja puolituttujen seurassa, mutta nyt oli kyllä niin aitoa ja ystävällistä seuraa, ettei todella tarvinnut!


Pitkästä aikaa kävimme myös Tukholmassa ihan maissa hieman jaloittelemassa ja onhan tuo kaupunki yhtä upea, kuin aina ennenkin. Lainasimme laivalta rattaita Pienimmälle, jotka osoittautuivat kullan arvoisiksi reissussa.

Tuollainen kolmejapuoli on kyllä superreipas, mutta ainakin meidän versio kaipaa vielä päiväunia, eikä jaksa muutamaa tuntia, saati koko päivää kaupungilla. Kuomullisissa brion ponyissa/raceissa oli mukava vedellä nokkaunia, kun me muut pysähdyimme jäätelölle.

Se onkin sitten ihan kokonaan oma tarinanssa, sitä kun ostettiin loppupeleissä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja italiaksi :D


Muuten reissu piti aikalailla saman linjan kuin yleensäkin. Eli laivaan ja syömään. Muumidisko, pienet leikkimiset ja unille. Aamiainen, Tukholma, välipala loungessa. Uintia, syömistä, leikkimistä ja unille.

Vieläkään emme ole Tukholmassa käyneet esimerkiksi Junibackenissa, Ihana Skansen on kyllä tuttu! Miten te muut? Onko teillä aina sama reitti, vai yritättekö tehdä jotain uutta eri kerroilla?


Laivan saapuessa takaisin kotimaisemiin lähdin vielä toimistolle hoitamaan viimeiset laskut ennen juhannusta ja voin luvata, että tuollaisen reissurupeman, työpäivän, juhannuskauppareissun ja ruoanvalmistuksen jälkeen olin aika mehut veks.

Muru oli kotona onneksi lämmittänyt saunan ja tulikin oli takassa toivottamassa tervetulleeksi väsyneen ja sateen kasteleman reissussa rähjääntyneen. Katsoimme vielä kahdestaan jakson Orange is the new blackia ja kuten arvata saattaa.. Unimasa tuli noutamaan.

Juhannus meneekin meillä sitten leppoisissa kotitunnelmissa, vaikka itseasiassa Muru lähti heti aamusta vielä juoksemaan palaveriin. Minulla on kuppi kahvia ja sen juotuani suuntamme lasten kanssa pihommiin.

Ihanaa juhannusta teille kaikille!


Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥