sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Tuparit.

Olemme asuneet nyt tässä uudessa kodissamme kohta kaksi kuukautta. Yksikään päivä ei ole ollut samanlainen ja aina löytyy uutta ihmeteltävää. Herään aamuisin onnellisena ja ensimmäinen ajatus on, että kertakaikkiaan rakastan meidän kotia.

Eilen oli aika juhlia vihdoin tupaantuliaisia ja saimme mahtavat bileet aikaiseksi. Me emme olekaan tässä yhdentoista vuoden aikana Murun kanssa mitään juhlia vielä järjestäneetkään, joten meni sitten kaikki bileet samalla. Kihlajaiset, häät ja parin kodin tuparit :)


Juhlat alkoivat neljältä ja siitä eteenpäin tasaiseen tahtiin meille saapui ystäviä juhlimaan. Kaikenkaikkiaan vieraita oli noin neljäkymmentä. Suuri määrä, mutta mahduttiin hienosti ja suurin osa porukasta olikin kokoajan ulkona, saatiin nimittäin mahtava sää!

Noin isolle porukalle sitä olisi itse joutunut olemaan keittiössä jatkuvasti, joten ulkoistimme ruokajutut ja Murun ystävä Akseli Herlevi tuli meille grillaamaan. 

Tarjolla oli erilaisia salaatteja, burgereita ja juustoja jälkiruoaksi.Ruoka oli aivan mahtavaa ja sitä riitti. Vähän kyllä jännitti tuollainen ammattikokki päästää omaan keittiöön. Ei muuten, mutta onko minulla kaikki hänen tarvitsemansa välineet ja onko taso yhtään sinnepäinkään mihin hän on tottunut työssään.

Kauhulla mietin, kun aikoinaan Harri Syrjänen kulki ympäri Suomen haukkumassa ihmisten keittiöitä, mutta Akseli oli tosi symppis ja iloinen tyyppi.Olihan meillä ohjelmaakin suunniteltu pienen kisailun merkeissä, mutta jotenkin vaan kaikki viihtyi, eikä tullut missään oikein edes sopivaa väliä. Vieraita tosiaan tupsahteli tasaiseen tahtiin ja siinä kuulumisia päivittäessä ja höpötellessä meni aika ihan huomaamatta.

Murun remontoima mancave oli talon suosituin huone ja sitä kävikin moni katsomassa. Voisinkin esitellä sen pian täällä blogissakin, sillä se on tosi upea!


Juhlat kestivätkin aina aamun pikkutunneille saakka ja päättyivät huvimajassa istumiseen ja makkaran grillailuun. Kinasteltiin siitä, onko Antti Tuiskun peto yhtään hyvä biisi ja kenellä on padi, joka ohjaa musiikkia.

Tänään onkin sitten vähän väsyneemmät fiilikset :D Koti ei ole ihan kuvauskunnossa, eikä kyllä allekirjoittanutkaan. Mutta eikös sitä sanota niin, että onnistuneiden juhlien jäljiltä on paljon tiskiä ja mahtavia muistoja.

Kiitos ihan hirveästi kaikille, jotka teitte meidän päivästämme täydellisen ja kiitos kaikista ihanista lahjoista! Kyllä me olemme oikeita onnenpekkoja, kun meillä on tällaiset ystävät. KIITOS:

Juomat / Harwall
Karkit / Cloetta
Snacksit / Estrella


6 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥