tiistai 14. heinäkuuta 2015

Muistoja ja matkamuistoja.

Tiistaimoikat, mitäs teille kuuluu? Minä olen muutaman päivän täällä pohtinut syntyjä syviä kaiken muun muassa ja tehnyt ratkaisuja tässä kesän varrella tulevaisuutta ajatellen. Yksi aikakausi tuli täyteen ja vanhalle työpaikalle on aika sanoa hyvästit. 

Vielä muutama viikko ja uuden henkilön perehdytystä. Haikeaa on, kovinkin, sillä meillä on ihan mahtava porukka. Toisaalta olen ihan mielettömän innoissani uudesta työpaikasta ja sen tuomista mahdollisuuksista.


Tällä asulla olin muuten tänään toimistolla. Poikkeuksena se, että päällä oli vielä me&i sininen jakku, sekä jalassa tommyn konjakin baltsut. Mutta arvatkaas, mistä tuo paita on..? No taas lidlistä :D 

Maksoi muistaakseni alle seitsemän euroa ja aivan ihana perusvaate kesään! Tuo koru on sen sijaan meidän Fiskarsin reissulta museosta, missä sai itse tehdä valitsemistaan helmistä. Omassani on naru (0,50e) ja luusta ja metallista valmistettuja helmiä (0,70e/kpl). Ikimuistoinen ja äärettömän kaunis tekele.

Ei tässä nyt miksikään korumuotoilijaksi sentään aleta, mutta olen tyytyväinen tuohon kokonaisuuteen. Paitoineen kaikkineen. 

Aurinkoista päivää sinne, toivotaan, että tuo kesä ei ollut tänä vuonna vain viikonlopun mittainen :)


4 kommenttia:

 1. No eikä?! Täytyy vissiin lähteä Lidliin vaateostoksille. :D Hieno paita. Ja koru on tosi upea, oi! Eli Fiskarsin reissua pukkaa myös. Kiitti vinkeistä. :)

  Ja ihana on se oliivipuu + peili -yhdistelmä, sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ihme kauppa kun sieltä tuntuu löytyvän vain aarteita :D
   Kiitos <3

   Reissuun vaan, somesta päätellen sinne on suunnannut tosi moni nyt :)

   Poista
 2. Ihana kesäinen kokonaisuus, kaunis koru myös! Vaikka minäkin viihdyn farkuissa, on tänä kesänä joutunut pukemaan farkut vähän liian usein jalkaansa :) Aurinkoista viikkoa sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos L-E :)
   Farkut puin tänäänkin, mutta onneksi iltapäivästä sai vaihtaa mekkoon!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥