sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Sunnuntaipuuhissa.

Mitäs teidän sunnuntaihin kuuluu? Täällä on ihmetelty sadepilviä, metsästetty liinavaatekaappi onnistuneesti ja sukuloitu Porvoossa. Nyt illan tullen ajattelin ottaa sellaisen rentouttavan ompeluprojektin, joka tapani mukaan olikin kaikkea muuta kuin rentouttava.

Liinavaatekaapista ja ompeluista on tulossa juttua blogiin, kunhan saan itseni kerättyä niiden jäljiltä :D Taas täytyy todeta, että en ole millään tasolla järki-ihminen. Tai siis listat ja suunnittelut, sellaiset perusasiat ovat juurikin se minun juttuni, mutta käytännön hommat taas ei.

Löydän itseni lähestulkoon poikkeuksetta projekteista, jotka alkavat sanoilla "siitä se ajatus sitten lähti.." Lopputulos vaan ei mennyt ihan niinkuin piti. Edes omasta mielestä.

Tässä nyt ensialkuun olisi töitä esimerkiksi poralle ja isolle lasilliselle viiniä. Sanotaanko vaikka, että menee samaan kastiin, kuin aikoinani ompelupuuhissa silitin verhot kiinni mattoon. Kuka edes onnistuu tekemään noin?

Niin tai näin, jatkakaa te rauhallista sunnuntaita, toivottavasti edes joku samaistuu tähän.. :)


8 kommenttia:

 1. Kauniita ja kodikkaita kuvia, jälleen kerran. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Tuo paikka on niin kodikas, että siellä on vaan pakko kuvata :)

   Poista
 2. Haha! (Sorry) :P mä kyllä samaistun TÄYSIN ja allekirjoitan joka sanan. :D Ota se viinilasi (kaksi), huomenna in varmasti parempi päivä!

  Ps. Se kaappi on tosi nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, se kaappi on tosi ihana!!
   Käyn todennäköisesti hankkimassa huomenna vähän hiekkapaperia ja sen sellaista :)

   Istuin sohvalle ja otin suklaata, toimi myös :D

   Poista
 3. Meidän sunnuntai meni kivasti patikoidessa ja perheen kanssa oleillessa :) tänään oli sopivan lämmin ilmakin, yksi kesän parhaista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aivan ihanalta <3
   Parasta aikaa :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥