keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tosi helpot ribsit.

Muutamana iltana on saanut lämmitellä takkaa ja sytytellä valoja. Niin, ja kynttilät nyt kuuluvat mielestäni yhtälailla kesään ja talveen.. Ulkona ainakin! Kesäiltoina itseasiassa kynttilät ovat tosi ihana juttu, eikös?

Valoja sen sijaan muuten ei oikein ole tässä talossa ylipäätänsä sen valoisuutensa vuoksi tarvittu. 

Sateisessa iltahämärässä, keittiön lämpimässä valossa syötiin iltaruuaksi ribsejä helpoimman kautta.


Ohje on seuraavanlainen: käy kaupan grillitiskistä valmis rivi lihaa, väännä sopiva salaatti kaveriksi, niin ja kastike kanssa. Nauti: ääntä kohden mahdollisimman nopeasti.

Tämä salaatti ja jonkinlainen liha/kana/kala yhdistelmä on itseasiassa tosi yleinen ruoka meillä, kuten esimerkiksi pastatkin. Harvemmin tulee nykyisin tehtyä vaikka vanhaa kunnon ruskeaa kastiketta, eikä vähiten sen vuoksi, että pyrin tekemään aina koko perheelle sopivaa ruokaa.

Keittoja menee paljon, itseasiassa kasvissosekeitto (ohje) on edelleen lasten lempiruokaa spagettibolognesen ohella. 


Pitkästä aikaa tein myös äärettömän hyvää BBQ-kastiketta (ohje) lihan kaveriksi ja niin se vaan on, että itse tehden saa niin paljon parempaa :)

Näillä herkullisilla fiiliksillä toivotan teille kivaa keskiviikkoa! Sauna houkutteleekin jo lämmöllään ja ajattelin nauttia lasin oikein kylmää jäävettä tuossa terassilla iho höyryten.. Mitäs teidän iltaanne kuuluu?


4 kommenttia:

 1. Ribsit ja grilliruoka muutenkin on kyllä ihan parasta! Ja kyllä munkin mielestä kynttilät kuuluu myös kesään. Sateisina, hämärinä iltoina on ihana sytytellä kynttilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kala! Se kuuluu myös kesään :)
   Ihania kesäiltoja sinne ♥

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥