torstai 6. elokuuta 2015

Arkena kotona.

Heipsan, mitäs teidän viikkoonne kuuluu? Meillä aloitellaan perusarkea ja se tuntuu todella hyvältä. Ensi viikolla alkaa koulut ja tänään palaveerattiin erityisluokan kanssa. Sekin tuntuu hyvältä, että kaikki sujuu vihdoin aikalailla saumattomasti ja vääntämiset alkaa olla väännetty.

Kun katsoo taaksepäin viime syksyyn ja talveen, niin olihan se raskasta aikaa. Jotenkin kaikki kulminoitui sinne ja vyyhti alkoi purkautumaan loppukeväästä. Nyt on vaan niin hyvä olla. Ihan meillä kaikilla.


Lomanjälkeisen pöhön hoitaminen on aloitettu, eikä vähiten sen vuoksi, että tulevana lauantaina on me&i Särkänniemipäivä, toivottavasti nähdään siellä :)

Tuttavani sai minut kokeilemaan noita fitlinen tuotteita (peruspaketti) ja katsotaan nyt sitten, mistä se kaikki pöhinä näiden tuotteiden ympärillä juontaa.

En ehkä ainakaan vielä (2vrk) jälkeen ole kovinkaan vakuuttunut, kyllä kahvi on enemmän minun juttuni ja tuntuu, että vatsa ei oikein kestä näitä. Toki saattaa olla pientä totuttelua alussa, mutta mielelläni kuulisin teidän kokemuksianne näistä. Toistaiseksi olen kuullut pelkästään hyvää :)

Kuontalonkin sain syyskuntoon ja olihan se kesän haalistama ja auringon kuivattama hius ehkä sen tarpeessakin, puhumattakaan juurikasvusta! Tällä kertaa vedettiin raidat piiloon ja lämmin ruskea koko päähän. Olen äärimmäisen tyytyväinen sekä lopputulokseen ja kampaajaani.

Oman pihan marjapuskat notkuvat sadosta ja olenkin tänne aina silloin tällöin käskenyt jonkun poimimaan varastonsa täyteen. Meillä ei ole niin suurta menekkiä noille viinimarjoille ja nyt ei aikataulut anna periksi mehunkeittoon.

Sekin tuntuu hyvältä, että voi antaa omastaan tarvitsevalle :)

Nyt kuitenkin parhaimmalle tuntuu maailman parhaan bolognesekastikkeen tuoksu tuolta keittiöstä. Ajattelin lapioida sitä ääntä kohti oikein urakalla ja höystettynä suurella määrällä juustoa. Nam, arkiruokaa!


2 kommenttia:

 1. Moni tuttu on kehunut noita fitlinen tuotteita. Itsellä vielä testaamatta. Jään kuulostelemaan jos jollain muullakin olisi kokemusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkää hyvää olen minäkin kuullut :)
   Nuohan toimivat jotenkin solutasolla, joten ottaa kuulemma 4-6kk että huomaa kunnon muutoksen. Gluteenittomuuden kanssa aikoinaan kesti kolmisen viikkoa huomata ero :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥