keskiviikko 12. elokuuta 2015

Ensimmäinen koulupäivä.

Ekaluokkalainen. Edestä, takaa, istuu ja makaa. Ihan niin hankalaa tämä ei ollut, kuin kolme vuotta sitten. Tosin nykyinen nelosluokkalainen meni aikoinaan kouluun kuin soitellen sotaan. Minä osaan kaikki. Tämä keskimmäinen on tosi reipas, mutta kova jännittäjä. Pyrkii kaikessa täydellisyyteen. Täytyy muistuttaa hänelle, että pitää myös hauskaa..

Maanantaina käytiin hankkimassa uudet kengät koulutielle ja reppu selkään. Molemmissa oli supertärkeää ergonomisuus, sillä eka luokka kun kävellään kouluun. Reppu on Norjalaisvalmisteinen vaellusreppu lapsille ja siinä on nimenomaan ergonomiaan kiinnitetty huomiota. Selässä on useampi pehmuste ja eteen tulee kiinnitykset, sekä rintaan, että vyötärölle.

Kengät taas ovat vaimennetut ja tarkoitettu koulumatkoille ja liikkatunnilla juoksemiseen. Allekirjoittanut voisi ottaa ekaluokkalaisen kengistä mallia ja hankkia uudet juoksukengät, sillä vanhoista on puoli pohjaa jo irti :D ..tosin mitä nyt pieni määrä pikaliimaa ei korjaisi..

Varmasti ensimmäisen koulupäivän jälkeen huomenna on paljon helpompi lähteä kouluun. Sekä pienellä, että äidillä.

Onnea kaikille koulutiensä aloittaneille ja enkeleitä matkaan. Ja muistetaan me aikuiset olla varovaisia siellä liikenteessä, näillä kun taitaa olla paljon muuta ekoina viikkoina mielessä, kuin liikenne.4 kommenttia:

 1. Reippaan näköinen koululainen :) Just nyt tuntuu, että mihin se kesä oikein noin nopeasti meni, kun taas jo koululaiset kouluun taivaltavat!

  VastaaPoista
 2. Mukavia koulupäivä ja turvallista koulumatkaa :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen elämänvaiheeseen <3 Niin ne lapset kasvaa! Toivottavasti koulussa on oikein kiva luokka ja opettaja :-)

  VastaaPoista
 4. Kaunis koululainen ja ihanat kengät! :) Onnea koulutielle!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥