keskiviikko 26. elokuuta 2015

Ikkunalla.

Heipsan sinne ruudun toiselle puolelle! Kiitos kaikista arvontapostaukseen tulleista kommenteista, on hauskaa löytää samoja suosikkeja ja huomata myös, että uusia Silverjunglen ystäviä on löytynyt postauksen myötä. Osallistua tosiaan ehtii vielä sunnuntaihin saakka, joten sinne vaan joukon jatkoksi :) 

Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille, niin tänne kuin fb:kin puolelle! Toivottavasti viihdytte ja tosiaan niitä toiveita ja kysymyksiä saa aina laittaa :)

Mutta oli minulla tässä iltatunteina vielä ihan asiaakin, nimittäin olen älyttömän innostunut ikkunalaudoista ja täysin sitä mieltä, että sellaiset täytyy saada olohuoneeseen.
Window sill

Näen ne jo täynnä vähän shabbyja kukkaruukkuja mahdollisine pelargonioineen, kehyksineen ja kivoine valaisimineen. Harmi, ettei meillä ole vanhempaa taloa! Siellä voisi harkita vähän erilaisia syvennyksiä, täällä pitää asentaa tuohon eteen..

Nyt kiinnostaisikin, että onko teistä monikin asennellut ikkunalautoja, mistä ja mikälaisia? Joskus aikoinaan viisitoista vuotta sitten ensimmäiseen omaan kotiin sellaiset tuli näperrettyä ihan laudasta ja hyllykannattimista. Eihän sekään huono vaihtoehto ollut :)

Tässä talossa riittää kyllä puuhaa erilaisiin projekteihin, oli ne sitten ikkunalautoja tai muita inspiksiä. Tänään esimerkiksi vahdin ilmanvaihtokanavien puhdistusta, tässähän alkaa olla kohta oman elämänsä insinööri :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥