tiistai 11. elokuuta 2015

Läppäri laukkuun.

Kerroinkin teille aloittaneeni uudessa työpaikassa jokin aika sitten. Kaikki on mennyt loistavasti ja viihdyn oikein hyvin, työ tuntuu juuri siltä oikealta, juuri tähän elämäntilanteeseen. 

Kuljetan mukanani usein huomattavaa määrää papereita, sekä läppäriä ja tilanne on tällä hetkellä se, että paperit mahtuu läppärisalkkuun juuri ja juuri läppärin kanssa. Laturi on siirtynyt jo käsilaukkuun, sillä tilaa ei ole valitettavasti tarpeeksi jaossa.

Nyt olenkin miettinyt uuden läppärilaukun hankintaa..


Niitä vaan löytyy aika monenlaisia. On nättiä ja sitten on käytännöllistä, harvassa kuitenkaan nämä kriteerit kohtaavat. Yritin kuitenkin googlailla joitain vaihtoehtoja ja mielelläni ottaisin vastaan linkkejä ja vinkkejä siitä, mitä teillä on käytössä.


Keräsin tähän kollaasiin muutaman, jotka miellyttävät ensisijaisesti silmää, käytännöllisyydestä taas en osaa sanoa..


Ylhäällä vasemmalla oleva knomo, löytyy verkkokauppa.comista, seuraavat kaksi (ruskea ja musta) ovat longchampin mallistosta. MK taas on pelkkä laukku, mutta kiehtoo ja mietinkin, miten se toimisi työlaukkuna. Alarivin ensimmäinen on myös longchamp ja keskimmäinen löytyy sokokselta Tiger of Sweden mallistosta. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä myöskin longchamp. Huomaatte varmaan, mikä on edelleen laukkumerkeistä suosikkini ;)

4 kommenttia:

 1. Minulle taas riittäisi ihan pieni ja kevyt, johon mahtuisi pelkkä kone. Mikä tuo sinun vanha mahtaa olla? :) näyttäisi mulle just sopivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä juuri sellainen :)
   Golla-merkkinen ja varmaankin gigantista aikoinaan hankittu :)

   Poista
 2. Ootko tutustunut Lumi-malliston laukkuihin?
  Heillä on mielestäni todella kauniita tietokonelaukkuja. Ja toki muitakin laukkuja :)

  Lumiaccessories.com/computer-tablet-bags/

  Terkuin, Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa ole, kiitos superisti vinkistä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥