maanantai 10. elokuuta 2015

Lempijuttuja.

Pariisissa ollessamme ystäväni mainitsi muutaman kerran Arizona -jääteen, hän oli itse tutustunut siihen Amerikan reissullaan. Kävimme syömässä itämaisessa buffassa sunnuntai-iltana ja siellä uskaltauduin maistamaan mystistä turkoosia pulloa.

Ulkonäön perusteella odotin saavani suullisen hajuvettä, mutta toisin kävi. Ainakin tämä hunajalla maustettu vihreä tee on tosi raikas ja hyvänmakuinen. Täällä kotomaassa on ollut jo pakko käydä muutama pullo ostamassa :)


Sopii itseasiassa hyvin tähän lämpimään ilmaan, hedelmäisen salaatin kaveriksi. Salaatti tuli vähän omasta päästä ja siitä, mitä jääkaapista sattui löytymään. Grillibroiskua ostin kaupasta, sillä on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli siitä tehtyä salaattia.

Salaattiin laitoin:

-jääsalaattia
-eri värisiä tomaatteja
2 kpl grillattuja broiskun koipia
-salaattijuustoa
-ananasta
-persikkaa
-pistaaseja

Kastikkeeksi sopii joko tuo ihana mangoviinietikka, tai sitten ihan balsamicosiirappi. Jestas, miten herkullista siitä tulikin! 

Ja nuo gnawit ne vasta herkkuja ovatkin! Yritän tässä pikkuhiljaa pudotella siihen herkuttomaan aikakauteen, mitä vietin viime vuonna kolmisen kuukautta. Mitään totaalikieltäytymistä en enää taida harrastaa, rajansa kaikella, mutta järkevyyden rajoissa.

Gnawit ovat valmistettu vain luonnollisista aineksista, ilman ylimääräisiä lisä- ja säilöntäaineita :)

Sitten tietysti lempparipistaasit ja pekaanit ja saksanpähkinät! Colan olen nyt saanut (toivottavasti) katkaistua ja kun himo iskee, vaihdan tuohon arizonaan. Löytyykö sieltä yhtään samoja lemppareita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥