maanantai 24. elokuuta 2015

Maailmanparannusta.

Meillä juhlittiin lauantaina ihanan äitiporukan kanssa tupaantuliaisten toinen osa.  Istuimme iltaa terassilla yöhön saakka ja paransimme maailmaa. Sen verran ahkerasti, että a) kyllä on taas perspektiiviä ja viisaampi (kiitos) b) eilinen meni aikalailla sängyn pohjalla toipuessa.

Ihan kamalaa, että kolmenkympin jälkeen on menty täysillä alamäkeä näiden olojen kanssa ja pikkuhiljaa on vaan pakko uskoa, ettei paria enempää kannata ottaa. Ei, ellei halua vaihtaa toiseen pohjoismaiseen kieleen..


Tein meille ruuaksi superherkkua bolognesea, josta viimeiset syötiin vielä pikkutunneilla ja jälkiruuaksi suklaista, mascarponella ja marjoilla täytettyä kääretorttua. Perushuttua, joka oikeasti toimii loistavasti isommalla porukalla.

Kiitos vielä kaikille vieraille ihanasta päivästä, illasta ja yöstä! Täydellisellä nollaamisella on hyvä aloittaa uusi viikko puhtaalta pöydältä :)


4 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia :) mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmakuvia <3 Ja vitsi mikä kääretorttu, herkkuja alkoi heti aamusta tekemään mieli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kääretorttu oli kyllä herkkua, mutta sen verran tässä ollaan kaikkea mussutettu, että salaatti ja sen kaverit tekevät jo terää! :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥