torstai 27. elokuuta 2015

Muista.

Listoja, post-iteja, muistutuksia, muistitauluja.. Niistä on tämä(kin) syksy tehty. Muutama muistitaulu pitää vielä hankkia ja niihin sopivat vermeet, mutta palaan siihen asiaan myöhemmin.

Tarkoitus on saada selkeäksi tämä meidän arki, luoda viikko-ohjelma, käydä se läpi kerran viikossa ja saada lapset myös osallisiksi ja tietoisiksi. Good luck with that.. :D

Sain ystävältäni (kiitos Satu) meille hoitoon tuollaisen enemmän sisustuksellisen liitutaulun, joka pääsi nyt pari päivää sitten seinälle. Itse taulu odottaa vielä tarkempaa funktiota ilmoitettavien asioiden suhteen.  


Todennäköisesti siihen tulee lukujärjestyksiä ja taksiaikatauluja, pitääkin kysyä saisiko tuon magnetisoida (mikäli sellaista maalia vielä tänä päivänä myydään..).  

Tarvikelistat ja muuttuvat viikko-ohjelmat tulevat olemaan paperilla ja näin ollen ne olisi helppo kiinnittää :) Vaihtoehtona toki vanha kunnon sinitarra!


Noh, sen suunnittelu on nyt toissijaista. Halusin vain napsaista pari kuvaa ja esitellä tämän ihanuuden :)

Ensisijaista on nyt lähteä Tirpan kanssa hammaslääkäriin, sillä tänään on se päivä, kun hän saa korjatun hampaan onnettomuudessa rikkoutuneen tilalle. Taitaa äitiä jännittää tuo reissu enemmän..

Aurinkoa päiväänne!


3 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää - samoin mekko, onko se Me&I:lta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Juu, luottomekko me&i:lta. Toimii kotimekkona, töissä ja vaikka missä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥