maanantai 31. elokuuta 2015

Silverjunglen lahjakortti arvottu.

Todennäköisesti blogihistoriani ensimmäisen kerran olen saanut arvontahommat hoidettua ajoissa. Arpoja tuli kaikenkaikkiaan 74kpl, joista osa oli tuplannut ja osalla vahingossa kommentti taas tuplana.

Ihania suosikkeja olitte löytäneet ja perinteiset tähdet, sekä naisten trikooneuletakki taisivat vetää suurimman suosion. Täytyy myöntää, että itsekin ihastuin täysillä mainittuun takkiin :)

Lahjakortin voin jakaa kuitenkin vain yhdelle (vaikka olisin NIIN mielelläni jakanut niitä jokaiselle..) ja tällä kertaa se arpoutui seuraavalle:

Kahdella arvalla mukaan! Mallistossa on useita ihania vaatteita sekä minulle että tyttärelleni ja yhden nimeäminen olikin vaikea tehtävä. Pitkällisen harkinnan tuloksena voittajaksi selvitiytyi ylisöpö keltainen lasten peplum tunika mustalla sydämellä :)
nonnalarissa@hotmail.com

Onneksi olkoon! Laitan sinulle nyt samantein sähköpostia, niin pääset heti tuhlaamaan maanantain kunniaksi :) Muistattehan muuten, että noita Silverjunglen ihanuuksia voi nettikaupan lisäksi hankkia myös kotikutsuilta.

Kivaa kirpeää syysmaanantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥