sunnuntai 30. elokuuta 2015

Sunnuntaiaamun keittiökuvat.

Heipsan, ihanaa alkusyksyn raikasta aamua! Täällä on ainakin sellainen tänään :) Auringon valo on muuttunut jo hieman kylmemmäksi ja huvimajan ikkunatkin huurtuu. Kesä oli ihana, niin kauan kuin sitä kesti.

Polttopuut tulevat pihalle ensi viikolla, sekin on varma syksyn merkki. Pientä haikeutta ilmassa..

Tänä aamuna laitoin kahvinkeittimen päälle, siivosin tiskit koneeseen ja halusin tallentaa sen sunnuntaihetken. Samalla napsin vähän laajempia kuvia meidän keittiöstä, sillä se on kokonaisuudessaan esittelemättä täällä.

Osittain siksi, että omaan silmään siellä on epäkohtia, mutta jos en mainitse niistä sen enempää, ne eivät ehkä välity muille ;)


Kooltaan keittiö on suuri, siksi halusin sinne alunperin saarekkeen jakamaan tilaa. Saarekkeella on kieltämättä ollut muitakin hyviä puolia ja olen äärimmäisen tyytyväinen päätökseen.

Jossittelun kautta tuonne voisi hankkia myös pyöreän pöydän ja pinnatuolit sen tilalle, mutta saareke on silti se meidän juttu :)


Keittiö on täysin ostokunnossa, emmekä ole tehneet sinne muutoksia. En myöskään halua sinne mattoa, sillä kantapään kautta on opittu keittiön maton likaantuminen, sekä hankala puhdistus.

Taas jos jossitellaan, sopisi tilaan joko pitkähkö juuttimatto tai juuri oikeansävyinen räsymatto. Paikka olisi saarekkeen ja tiskipöydän välissä.

Lattialämmitys toki vaikuttaa osittain siihen, etten koe mattoa tarpeelliseksi.


Keittiö on edelleen yksi lempipaikoistani tässä talossa ja viihdyn siellä. Rakastan niitä hetkiä, kun aamuisin läpsytellään Pienimmän kanssa keittelemään kahvia. Toisella villasukat, toisella paljaat varpaat.

Rakastan sitä näkymää päätyikkunasta takapihalle omenapuusta ja huvimajasta. Toisesta ikkunasta voi kurkkia luumupuuta ja makuuhuoneeseen, jos verhot ovat jo auki.

Rauhaisaa sunnuntaita ihanat!


6 kommenttia:

 1. Kotoisan näköidtä ❤️ Meillä on myös keittiössä Irlantilaiseen tyyliin pyykinpesukone, ruma sellainen ja kodinhoitohuoneesta haaveilen. Mistä toi söpö pieni pyöreä matto on?
  Sunnuntai terkkuja täältäkin, pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kotoisa olo siellä onkin :)
   Tuo pesukoneratkaisuhan on vähän vieras suomessa, mutta toimii itseasiassa ihan kivasti! Oikeastaan pesukone on kodinhoitohuoneessa ;) siitä on vaan seinät poistettu ja tehty keittiön jatke. Täytyy myöntää, että eipä tuo candy ole ihan sitä laatua ja tyyliä, mitä yleensä meillä on :D
   Matto on löytynyt meidän sotkasta, varmaan ihan pari kk sitten :)

   Poista
 2. Saarrake on kyllä todella sopiva keittiöönne ja ihanan tilava kokonaisuudessaan keittiö :) Tykkään myös yksityiskohdista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Erittäin ihana yksityiskohta on ammellinen poneja :D

   Poista
 3. Kaunis keittiö ja ihania yksityiskohtia :) Etenkin tuo keittiön tapetti. Jos meillä olisi tilavampi keittiö niin haluaisin myös tuollaisen saarakkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tapetista pidän itsekin tosi paljon <3
   Saarekkeesta olen aikalailailla aina haaveillut ja on se kaikkien niiden haaveiden mukainen edelleen <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥