keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kaapista ulos.

Vaikka pidänkin kovasti erilaisista ruokahifistelyistä, joskus ihan vaan kaapin pohjalla olevat jämät on kiva yhdistää. Sitä comfort-foodia perusarkeen. Useimmiten niistä syntyy jokin pasta, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus.

Vanhentumassa oli broiskun jauheliha, fetajuusto ja sipulin varretkin nahistumassa. Tomaatit olivat jo nähneet parhaat päivänsä, mutta ruoan seassa vähintäänkin syöntikelpoisia. Ja kun mukaan silppusi tuoreita yrttejä, vähän pakastimesta löytynyttä maissihernepaprikaa ja maustettua kermaa, combo oli loistava!


Pikaiset jämäruoat ovat usein maanantaisia, sillä viikonlopun jäljiltä löytyy monesti tähteitä. Näitä ei koskaan ole liikaa, saati ideoita niihin.. Mikä on teidän jämäbravuurinne? Entä harrastatteko edes hävikistä herkuksi -projekteja?

Ensi viikolla starttaa taas Hävikkiviikko ja esimerkiksi fb:stä löytyy kivasti heidän sivuiltaan vinkkejä :)


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Vaikka tuollainen mössö nyt ei taida olla edukseen missään kuvassa :D

      Poista
  2. Aika usein jämäruuista tulee tehtyä pastaa ja hyviä niistä tuleekin, vaikka välillä aika erikoisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munakas on myös hyvä jämäruoka, mutta jostain syystä sitä tulee tehtyä tosi harvoin :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥