tiistai 15. syyskuuta 2015

Kehonpainoharjoittelu osa 2 ja liskopunnerrus.

Kuten aikaisemmassa postauksessani kehonpainoharjoittelusta sivusin, lajilla on ollut suuri merkitys sille, että olen saanut takaisin liikunnan ilon ja palon. Juoksulenkit ovat toki edelleen henkireikäni ja auttavat minua ajattelemaan, luomaan, sekä järjestämään ajatuksiani (listojen ohella). Juoksulenkit ovat myös omia hetkiäni, jolloin voin jakaa ajatuksiani sen hetkisen juoksuseurani kanssa.

Kehonpainoharjoittelu sen sijaan on toteutettu pienessä ryhmässä, jossa saa sekä yhteenkuuluvuuden tunteen, että henkilökohtaista opastusta. Jokainen urheilutapahtumiin osallistunut tietää, mitä tarkoitan yhteenkuuluvuuden tunteella :)

Jouduin muuten hihittämään, kun kysyin seuraa viime perjantaiksi ja ehdotin lenkkiä järven ympäri. Tarkoitin siis tuota pienempää, jolloin matkaksi tulee noin kymppi. Seurani ilmaisi välittömästi pitäväni minua äärimmäisen pimahtaneena, sillä hän taas luuli minun puhuvan lenkistä isomman järven ympäri (21km). Perusteluina sain kuulla, että ei susta tiedä mihin urheiluun sä olet nyt hurahtanut :D


Tähän mennessä peruskurssilla tutuiksi tulleet liikkeet ovat olleet helppoja opetella. Tämä johtuu siitä, että jokainen liike, esimerkiksi kuvien liskopunnerrus on pilkottu todella pieniin osiin. 

Liikkeitä yhdistelemällä saadaan taas isompia kokonaisuuksia ja vaikeutta lisätään muuttamalla esimerkiksi kulmia tai käsien asentoa.

Sain viimeksi muutaman kyselyn, missä kehonpainoharjoittelua voisi kokeilla tai harrastaa? Pääkaupunkiseudulla tai kehyskunnissa asuville voin suositella JM-Sykettä, jossa seuraava peruskurssi alkaa parin viikon kuluttua. Lisätietoa kurssista ja ilmoittumisesta voit lukea TÄSTÄ


Ja vaikka kuvissa tämä näyttää (ehkä, mahdollisesti) kevyeltä, sitä se ei ole. Eikä muuten omakaan tekniikka vielä kunnossa ;)

Onneksi alkeita on jäljellä vielä puolet ja tänään pääsee taas kokeilemaan uusia juttuja. Ja se, mikä kuvista puuttuu.. On ihan ok läsähtää liskopunnerruksesta mahalleen matolle nauramaan. Sitä me teemme myöskin.


(postaus on osa yhteistyötä jm-sykkeen kanssa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥