torstai 17. syyskuuta 2015

Leffateatteri.

Tervetuloa valkoiseen ja valoisaan kotiimme! Eikun.. Olenkin esitellyt täällä blogissa jo suurimman osan meidän uudesta kodista, huoneista ja muutoksista. Murun mancave ei kuitenkaan ole ollut vielä esillä. Tänään kaivoin jalustan esiin (sillä homma olisi aivan toivoton ilman sitä) ja kuvasin teille meidän leffateatterin/työhuoneen/autotallin/pelihuoneen/mancaven.

Oikeastaan tämän postauksen kirjoittaisi todennäköisesti paremmin itse Muru, sillä oma tietämykseni tekniikasta ja niiden ominaisuuksista ei riitä hänen tasolleen millään. Mutta tehdään niin, että kysykää kysymyksiä, mikäli niitä herää ja minä sitten tiukkaan vastaukset häneltä.


Niin kauan, kun olemme Murun kanssa olleet hynttyyt yhdessä, hän on aina haaveillut omasta leffateatterista. Milloin se on ollut erillisessä rakennuksessa, milloin ullakolla tai kellarissa. Vuosien saatossa sitä on ideoitu hartaasti ja nyt tämän talon ostaessamme hän päätti uhrata autotallin unelmalleen.

Meillä ei siis ole autotallia, vaan se on rakennettu umpeen. Uudet, äänieristetyt seinät, sekä madallettu katto. Tuolla katon välissä kulkee myös led-valaistus, mutta valitettavasti kuvanottohetkellä se ei toiminut.

Tila on siis ääni- ja paloeristetty. Rakennettu nollasta uusiksi. Kaikki materiaali- ja värivalinnat ovat Murun omia, enkä ole puuttunut tämän rakentamiseen millään tavalla.


Videotykki, screen, äänentoistojärjestelmä, pelikoneet, tietokoneet yms löytyvät kaikki täältä ja ovat kytkettyinä jollain mystisellä tavalla toisiinsa. Tekniikka on kuulkaas niin hienoa, että sitä osaa käyttää vain aviomies, sekä esikoispoika.

Pöytä, josta löytyy näyttö, on sähköllä toimiva. Kulkee siis ylös-alas ja tarvittaessa muuntautuu työpöydästä, korttipelipöydän kautta aina baaritiskiksi saakka.

Johtoja vielä roikkuu siellä täällä ja pientä hienosäätöä vailla, mutta siinä se on. Taas yksi unelma, joka oli mahdollista toteuttaa. Täällä me vietämme iltoja, vaikka oma lempipaikkani on edelleen olohuoneen sohva :)


2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥