torstai 24. syyskuuta 2015

Olohuoneen uusi perheenjäsen.

Kotimme on saanut pitkän odotuksen jälkeen uuden perheenjäsenen, nimittäin tv-tason. Oikeampi nimitys taitaa olla senkki, mutta oli miten oli, tämä on tullut jäädäkseen.

Kävi nimittäin niin, että Hobby Hallin hobbaloista löytyi upea tarjous. Harmi vaan, että kaikki meni heti. Soitin hädissäni asiakaspalveluun, jotta onkohan niitä tulossa mahdollisesti lisää? Ei ollut, siis tyyliin enää ikinä. Nyhersin jo juustohöylällä ranteita auki (kyllä, huonekalun vuoksi..) ja keksin kysyä, josko mallikappaletta olisi?

Asiakaspalvelu otti pikayhteyden myymälään ja totta tosiaan, yksi oli! Erävoitto! Kävimmekin sen heti katsastamassa, mutta kyseinen kappale oli kärsinyt aikamoisia sisäisiä vammoja. Hetken neuvottelu paljasti, että saisimme alehinnasta vielä puolet pois ja yhtäkkiä vika ei enää haitannut lainkaan. Näin meidän kesken voin kertoa, että ihastuin siihen niin paljon, että olisin sen jokatapauksessa varmasti ostanut..


Nyt senkki on saapunut kotiin ja on kertakaikkiaan täydellinen. Televisio sen sijaan on ongelmallinen ja bluray -soitin :D Ja ne johdot.. Mutta! Meillä on ihan pieni appletv, joka liitetään tuohon ja ainakin osa ongelmasta on ratkaistu. Seuraava ongelma on: jos olisit applen kaukosäädin, mihin piiloutuisit?

Edellisellä asukkaalla oli tuossa pitkällä seinällä suht suuri billy -hyllykompleksi. Itse haluaisin pitää selkeämpää linjaa vähempine kalusteineen, mutta onhan tuo aika riisuttu. Yksi idea voisi olla jonkinlainen taulu tai kuvakollaasi..


Löytyisikö sinulta vinkkejä tai kuningasideoita tähän ongelmaan? Otan mielelläni vastaan! Murun mielestä siinä pitäisi nimittäin olla vastaava matala taso, siis sellainen tv-taso. Mihin me nyt kahta tarvittaisiin, kysyn vaan? Ehkä huonoin idea ikinä! Siis minun mielestäni.. :D

ps. muistakaahan osallistua me&i -arvontaan, sekä käykää tilaamassa 3M kiinnikkeitä ;)10 kommenttia:

 1. Mikä ihana virkkaus siellä on tulollaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Niin ihana, että menee purkuun ja aloitetaan alusta..

   Poista
 2. Tuo on tosi kiva! Tykkään siitä että TV on vähän korkeemmalla. Meillä on nyt sellanen matala tv-taso, mutta korkeempi ois ehottomasti parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä oli tuollainen korkeampi, ikean liatorp, ei vanhassa vaan sitä edellisessä kodissa ja tykättiin siitä kyllä. Siinä vaan oli lasiovet ja minusta ne on vähän levottomia.. :)

   Poista
 3. Aivan ihana taso! Ja pääsee oikeuksiinsa tuolleen yksinään. Jos jotain täytettä tuolle seinälle kaipaat, niin tekisin kuvakollaasin vaikka perhekuvista tuohon telkkarin ja oviaukon väliselle seinälle, sopiva korkeus voisi olla n. puolesta välin oviaukon korkeutta? Näin lattiatila jäisi avoinaiseksi (helppo kulkea ja siivota), mutta jotain täytettä siinä kuitenkin olisi :)

  Riia

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥