maanantai 28. syyskuuta 2015

Viherkasveilla sisustusta.

En tiedä johtuuko se valosta vai tilasta, ehkä molemmista.. Mutta olen alkanut sisustamaan viherkasveilla. Lähtökohtaisesti kaikki kasvini, kukkivat tai vihreät, ovat jossain vaiheessa päätyneet päättämään päivänsä.

Toki kastelunkin puute on ehkä vaikuttanut, mutta hoidosta huolimatta ovat katsoneet parhaimmaksi heittää lusikkansa nurkkaan. Aiemmin meillä olikin rusehtavia ja lehdettömiä kasveja siellä täällä, orkideat nyt edelleenkin kuolee, mutta jo muutama vihreä on pysynyt elossa jopa useamman kuukauden!

Puhumattakaan pihakukista! Siis kesäkukkia on kuulkaa edelleenkin hengissä..


Kävimme eilen katsomassa ihan uutta tulokasta tähän maailmaan ja kuten asiaan kuuluu, vein kukkia. Samalla reissulla bongasin paikallisesta kukkatalosta tämän lankaköynnöksen, jonka päätin kotiuttaa.

Näin sen jo meidän keittiössä ja toden totta! Sinnehän se sopii :)


Huomasin myös, että vaikka pieni ihminen oli äärettömän suloinen ja tuhisi sylissä, jopa nukahti siihen! Ei minulle tullut minkäänlaista vauvakuumetta. 

Myönnän, että nautin siitä pysähtyneestä hetkestä, kun ainoa ääni oli vieno kuorsaus kahvipöydän ääressä ja pehmoinen lämpö valtasi sylin, mutta ei. Palautin vauvan ja lähdimme oman kolmivuotiaan kanssa kotiin tietäen, että näin on hyvä. Meidän perhe on valmis.

Iloa viikkoonne!10 kommenttia:

 1. Miten kaunis tuo lankaköynnös onkaan. Täytyypä meillekin kotiuttaa samanlainen :) Teillä on muutes todella kaunis keittiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Lankaköynnös on tosi ihana, täytyy toivoa, että se pysyisi hengissä :)

   Poista
 2. Mäkin tarvitsisin muutaman pienen ja söpöisen viherkasvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sulla ollut se huonekuusi? Sehän sopii teille kivasti :)

   Poista
 3. Lankaköynnös sopii kyllä tosi nätisti tuohon. Pitäisi taas sellainen itsellekin hakea. :) Ihana tapetti! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nyt täytyy keksiä sitten seuraava kasvi-ihastus :D

   Poista
 4. Mä rakastan viherkasveja, mutta löydän niille aivan liian vähän tilaa kotoota. Usein paikka, mihin tahtoisin kasvin piristykseksi, on liian pimeä. Orkideat on mun lemppareita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!
   Kylppäriinkin sopisi jokin kiva, mutta a) hämärä b) tila :D

   Orkideat onkin tosi kauniita, usein ne tulee meille tekemään viimeisen matkansa. Vähän niinkuin intiaanit vaeltaa kuolemaan :D

   Poista
 5. Niin, vauvakuume... jossakin vaiheessa kaipasin vielä yhtä tyttöä katraaseen, mutta nyt 4v kuopuksen touhuja katsellessa, näin onkin hyvä ♡

  Aivan ihana keittiö, ja lankköynnöksen olemassaolon olinkin jo melkein unohtanut. Seuraavaksi sellainen siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimmassa osassa meistä naisista taitaa olla pieni krooninen vauvakuume, mutta onhan se aika ihana tunne, että saa pitää sylissä, antaa pois ja jatkaa omaa elämäänsä <3

   Kiitos Teija :) äkkiä kukkaostoksille!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥