keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Balettitossut.

Toivottavasti teidän viikkonne on mennyt hyvin :) Minä sain eilen sellaiset dropit tuohon selkään, että onni on tiedottomuus.. Lähtökohtaisesti en kovinkaan perusta särkylääkkeistä tai muista vastaavista, vaan yritän esimerkiksi päänsärkyyn juoda vettä ja hengitellä raitista ilmaa. Lähinnä yritän siis poistaa syyn, enkä seurausta. Tähän väliin täytyy todeta, että onneksi en kärsi migreeneistä, niitä ei kai saa haltuun kuin lääkkeillä?

Ruutuaikaa ja ajatusten kulkua on siis verotettu selän tiimoilta aika ahkerasti ja vain pakolliset työt on istuttu koneella.. Nyt alkaa olemaan pikkuhiljaa siedettävä fiilis, joten i´m back! Ainakin jo edes osa-aikaisesti.

Kokonasvaltaista toipumista odotellessa (kunhan nyt entiselleen tulisi..), halusin kuvata teille maailman ihanimman sisustuselementin. Balettitossuissa on sitä jotain!

Sain meidän paikalliselta kirpulta metsästettyä nämä vielä täysin käyttökelpoiset kärkitossut Tirpan huoneeseen koristeeksi, voi että ne ovatkin kauniit.. Ja eihän sitä tiedä, vaikka tuo innostuisi taas baletista, tossujen koko on nimittäin 37. Eihän sitä tiedä vaikka itse innostuisi siitä.. :D

Kaunista keskiviikkoa!


4 kommenttia:

 1. Niin kauniit tossut :) pikaista toipumista sinne!

  VastaaPoista
 2. Tiesitkö että kansallis-oopperan baletisssa tähti balleriinojen tossut menee myyntiin kun niillä ei enää voi tanssia ;) ihmiset ostaa niitä koristeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpäs tiennyt!
   Ne ovatkin varmaan vielä kauniimmin kuluneita <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥