tiistai 27. lokakuuta 2015

Comfort dress.

Syksyttää ja talvettaa (onkohan nuo edes sanoja..) ihan vietävästi, puhumattakaan nyt joulutuksesta! Eilen virittelin etupihalle yhdet valot jo koristamaan puuta, mutta ne nyt tulee vaihtamaan paikkaansa vielä ainakin kolme kertaa itseni tuntien.. Lisäksi täytyy hieman noita johtoja miettiä. Täytyy hankkia myös sellainen ajastin, ettei turhaan tässä päiväsaikaan ole päällä, vaikka ledejä nyt onkin..

Sisälle kannoin jo muutaman lyhdyn eilen. Onhan niissä kynttilätkin, mutta laitoin myös kaapista löytämäni pienen valosarjan sisälle. Ne saavat palaa nyt aluksi ja kynttilöitä poltellaan myöhemmin. Olen katsellut isompia led-kynttilöitä vähän jo sillä silmällä, mutta toistaiseksi en ole niitä vielä hankkinut. Uskon, että ovat meille oikein hyvä vaihtoehto :)


Pyysitte kuvia myös tuosta tilaamastani uudesta me&i mekosta, joka onkin oikein varsinainen turvamekko. Sopii arkeen ja vähän fiinimpäänkin tilaisuuteen ja itse yhdistän sen ruskeisiin nahkasaappaisiin.

Kyseessä on siis fantastic striped dress, joka nimensä mukaisesti on fantastinen! Muutamalta olen kuullut, että hieman vierastavat oranssia raitaa, mutta minusta se taittaa sen verran ruskeaan, ettei ole häiritsevän oranssi lainkaan.


Mitäs sanotte, eikö olekin (taas) ihanin mekko ikinä! ...siis sen mustan hihattoman ja harmaan collegemekon ja.. lisäksi :D


14 kommenttia:

 1. Jee mikä mekko! Omaankin vaatekaappiin kotiutin saman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin kiva ja sopii todennäköisesti kaikille :)
   Hyvä valinta siis <3

   Poista
 2. Tää on juurikin tuollainen turvamekko, itse tilasin tämän heti kauden alkuun ja on ollut tosi kovassa käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, ajattelin omaakin käyttää tyyliin aina :)
   Vielä kun löytäisi järkevät sukkahousut sen kanssa, jotka eivät tekisi alavatsasta päivän mittaan pömppistä. Kyllä, kyllä se johtuu sukkahousuista :D

   Poista
 3. Kauniit kuvat! Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mekko on kiva, muttei päihitä sitä mustaa hihatonta :) Eilen taas yksillä kutsuilla tota hiplailin.. mulla on tuossa vatsalla sen verran ylimäärästä että ei vaan passaa ei :)

  Ihanat tunnelmakuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta hihaton on kyllä ihan omaa luokkaansa!
   Asettelet ne rypytykset just, eikä melkein, niin passaa varmasti <3

   Poista
  2. Tosi söpö mekko! Mullakin on kaapissani raitakuosista luottomekkoa, jotka ovat pelastaneet monet vaatekriisit...joita ei nylyään edes ehdi murehtia kahden pienen lapsen pitäessä huolen siitä, että keskityn muihin tärkeämpiin juttuihin :)

   Poista
  3. Kiitos :)
   Luottovaatteet on hyviä juurikin mainitsemastasi syystä <3

   Poista
 5. No siis juu, onhan tuo kaunis ja kroppaa imarteleva. Tykkään.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥