lauantai 3. lokakuuta 2015

Friday snapshots.

Eilinen ilta oli kertakaikkisen upea auringonlaskun kuohuvineen Tornin Ateljeessa ja illallisineen Rikhard Von Trappessa, mutta se on kuulkaa niin, että ei minusta enää juhlijaa saa.

Taidan olla sen verran maalaistunut, keski-ikäistynyt sekä tylsä, että myönnän paikkani olevan täällä kotona oman perheen kanssa. Nautin niistä illoista, jolloin pääsen oikein aikaisin nukkumaan. Saan syödä jotain arjesta poikkeavaa salaa sohvalla ja katsoa lempiohjelmiani. Kuskata lapsia harrastuksiinsa ja harrastaa itse. Tehdä ihan tavallista ruokaa, vetää kumisaappaat jalkaan ja lompsia lähikauppaan kori kainalossa.

Trendikkäät bilepaikat eivät ole enää minua varten, vaikka iltaa varten onkin hauskaa valmistautua.

Joku joskus sanoi, että "sun rasittava arkes on on sun lapses lapsuus". Paitsi, että se arki ei ole millään tavalla rasittavaa. Päinvastoin!

Uskoisin, että olen tänä vuonna kokemut jonkin valaistumisen tai saanut erilaisia ahaa-elämyksiä, mutta meidän ihan tavallinen kaunis arki on parasta.

On ehkä hyvä kuitenkin käydä pois omalta mukavuusaluelta, että näkee taas miten ihanaa siellä onkaan. Tunnelmallista lauantai-iltaa!

ps. kiitos ihanat tytöt seurasta ja nauruista, kiitos siitä mahtavasta videoklipistä jonka saa tuhota :) 


4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥