perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloweentyyli - Monster High Draculaura.

Lapset ovat ottaneet amerikkalaisena juhlana tunnetun halloweenin hyvin vastaan. Parina vuonna ovat käyneet jopa suuren maailman tyyliin keppostelemassa. Samaan aikaan vietetään myös pyhäinpäivää ja kekriä, ja yhtä monta kuin on juhlijoita, on myös tapoja.

Todennäköisesti lauantaiksi teen jotain pientä herkkua itselleni ja lapsille, koska Muru on reissussa. En usko, että erityisesti pukeudumme, mutta tiedossa on mahdollisesti kävely lähi hautausmaan ohitse kynttilämerta ihailemassa.

Taitaa olla, että aluksi halloweenia juhlivat täällä Suomessa aikuiset ja nyt pikkuhiljaa se on otettu koulujen ja päiväkotien ohjelmistoon. Tänään juhlitaan Pienimmän päiväkodissa ja eilen oli koulussa disco. Minusta on ihanaa, että joku viitsii näitä tapahtumia järjestää!


Meiltä lähti eilen koulun discoon yksi monster high -vampyyri. Hahmon tyyli oli itse valittu ja kaikki vaatteet löytyi ihan omasta kaapista. Leggarit, paita, ja isoveljen vanhat liivi, sekä kravatti. Hattu on hankittu muistaakseni viime vapuksi.

Meikki oli helppo tehdä, tosin Tirpalle hankittiin omat meikit tätä varten. Ne löytyivät tokmannilta ja kaksi luomiväriä, ripsiväri, eyeliner ja huulipuna maksoivat yhteensä noin 10e. Sinne on siis saapunut todella huokea meikkisarja, juuri sopiva esimerkiksi tällaiseen maskeeraukseen. Valkoinen ihoväri löytyi omasta kaapista, mutta sen voi myös jättää pois.

Lelu- ja naamiaiskaupat ovat toki tulvillaan erilaisia asuja ja peruukkeja, mutta oikeastaan tosi moni asu on toteutettavissa ihan kotikeinoin edullisesti, niinkuin tämäkin. Juhlitaanko teillä halloweenia tai jotain muuta pyhää?


8 kommenttia:

 1. Hieno asu. Kyllä täällä pimeässä syksyssä saa jotain piristävääkin olla ja juhlat nyt ovat aina kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Juuri niin, aina on syytä pieneen juhlaan :)

   Poista
 2. Halloween on niin hauska juhla! :) Harmi ettei suomessa vietetä sitä niin isosti. Meidän neidille leikkelen tänään kummitus asun lakanasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakanasta saa ihan huippuhyvän asun ja tosiaan edullisesti :)
   Hauskaa Halloweeniä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥