maanantai 5. lokakuuta 2015

Instaviikkoa, höpinää ja pipon voittaja.

Uuteen viikkoon on ihan mahtavaa herätä auringon sarastukseen horisontista. Pienet askeleet kertovat, että Minityyppi oli ensin hereillä.. "äiti, haluan tulla peiton alle". Varmasti yksi parhaista tunteista ikinä on saada unenlämmin pieni aamuhetkeksi kainaloon. Silloin, kun hiuksissa on vielä yön tuoksu ja unihiekat vasta ropisee silmistä.

Kulunut viikko olikin aikamoinen! Yläpohjassa on nimittäin asukkeja, jotka tuholaistorjuja tulee huomenna tunnistamaan ja toivottavasti myös häätämään. Minähän en sinne kiipeä..! Murun kanssa valvottiin to-pe välinen yö kuunnellen rapinaa, sen jälkeen onkin ollut kylppärin lattiakuivain makkarissa, jolla kattoa on kopisteltu. Siis yök!


Eilen sainkin sitten selkäni ja niskani niin jumiin, ettei olekaan koskaan vielä ollut. Siis onhan minulle sellainen perus niskajumi tuttua välillä, kun yöllä nukkuu hassusti, mutta että näin..! Selkä on jumissa ihan alhaalta saakka, amatööri sanoisi että ne pitkät isot selkälihakset?

Eilisen sinnittelin ristiäisissä (mahtoi olla koominen näky) ja loppuillan makoilin sohvalla. Tutuksi tuli burana, relaxantit, panacod, sauna, lämpöpussi ja kuulkaas vaan juminee enemmän. Nyt aamusta söin aamiaista ja voitteko kuvitella, että nieleminen tekee selkään ja rintarankaan tosi pahaa.. Siis nieleminen :D

Lihakset eivät kuitenkaan ole koskettaessa kipeät niinkuin esimerkiksi treenin jälkeen.. Mene ja tiedä. Huomenna jos en liiku tämän enempää, niin kaipa se on lompsittava lääkäriin, vaikka inhoankin sitä paikkaa. Nyt jos on vinkki vitosta, niin otan enemmän kuin mielelläni vastaan!


Sain minä sen piponkin kaikesta huolimatta arvottua, onneksi olkoon Hanna!

Hmm.. Yksi gekko-pipo, kiitos :) Kahdella arvalla mukana!

Laitan sinulle sähköpostia pian, mutta jos huomaat tämän aiemmin, niin laita ihmeessä minullepäin :)

Postauksen kuvat ovat muuten instasta viikon kuulumisia, klikkaa sinnekin mukaan seuraamaan! Aurinkoista viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän ton lihas jumin! Meillä kun on tuo pikku nassikka vieressä joka yö niin täytyy nukkua ihan vinossa ja aamulla sen huomaa... Käyn Euforassa Hyrylässä välillä aukasemassa lihakset ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hierontaa muutkin suositteli ja tänään oli sitten pakko jo mennä lääkäriin.. Hän sanoi, että jumissa olevat lihakset on tässä tapauksessa niin syvällä, ettei saa hieromalla auki :o
   Voikohan niin olla vai onkohan kyseessä länsimainen lääketiede :D

   Poista
 2. Piikkimatto ja magnesiumsuihke. Ennaltaehkäisyssä hyvä on joka päiväinen kolmeminuuttinen selättimellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piikkimattoa olekin kerran kokeillut, mutta en kai osannut sitä käyttää :D Menin nimittäin siitä jumiin! Kiitos vinkeistä :)

   Poista
 3. Kiitos arvonnasta, kävipä melkoinen munkki! :) Laittelinkin sähköpostia sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥