sunnuntai 11. lokakuuta 2015

me&i brunssi ja mahtava etu!

Sunnuntainen aamu kului rattoisasti nauttiessa me&i brunssia ja ihastellessa winter lane -lisäyksiä. Yleensähän olen kutsut pitänyt aina iltapäivästä tai arkena ja siihen tyyliin, että ensin esittely ja sitten kahvipöytä. Tällä kertaa pyysin kaikkia käymään suoraan ruoan kimppuun ja pidimme esittelyn siinä samalla.

Jäin kovasti miettimään vielä noiden lisäysten mustaa tunikaa, mutta päädyin kuitenkin tilaamaan Särkänniemessäkin päälläni nähdyn raitamekon. Se on vaan yksinkertaisesti yksi mukavimmista vaatteista tällä hetkellä, jotka tiedän. Ja onhan se kyllä tosi kauniskin..


Brunssitarjoilu oli seuraavanlainen:

kahvi / tee
erilaisia juustoja ja hilloa
pieniä juustokakkusia
cocktail -piirakat ja munavoi
uunimunakas
croissantteja
prinsessakakkua
mutakakkua
kanelipullia
tuoremehua


Sain myös ihan mahtavan erikoistarjouksen teille blogini lukijoille! Nyt jos koskaan kannattaa liittyä me&i:n mahtavaan porukkaan, sillä jos mainitset saaneesi idean ryhtyä me&i myyjäksi blogistani, saat malliston tilauksen yhteydessä mallistolaukun kaupan päälle :)

Motto: in it for the fun! kuvaa kyllä todella hyvin tuota porukkaa, jonka touhuissa on itsekin saanut olla mukana blogiyhteistöiden tiimoilta. Malliston julkaisuissa on ollut hauska meininki ja vielä ison porukan sisällä on paljon pienempiä ystäväpiirejä, jotka ovat tulleet tosi läheisiksi toisilleen. 

Oli kyseessä mikä tahansa työ, niin minusta viihtyvyys, hauskuus ja hyvä porukka luo perustan menestykselle.


Parituntinen sujui todella nopeasti ja tästä olikin helppoa jatkaa päivän touhuihin. Jotenkin tuntuu, että nämä aamukutsut vievät paljon vähemmän aikaa, kuin iltapäivä tai illalla järjestetyt. Ja noh.. jos joku tekee vielä aamiaisen valmiiksi, en ainakaan minä kieltäydy kunniasta :)

Loppupäivän saakin sitten kulumaan esimerkiksi Pienimmän korvalääkärissä, terkkuja sinne kolmen viikon takaiselle korvatulehdukselle, joka uusi: voit jo lopettaa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että uudet putket ovat valitettavasti edessä, numero kolmoset. Perheen yhdeksännet putket, ajatelkaa!


Kiitos kaikille vieraille vielä tätäkin kautta. Kyllä se niin on, että vaikka minä väännän pöydän koreaksi, niin te teette sen kivan tunnelman. Oli tosi hauska nähdä teitä ja nähdään pian taas uusiksi.

Kiitos myös kaikille, jotka söitte pöydät tyhjäksi :) Taitaa olla ensimmäiset kutsut, kun lähes kaikki herkut on syöty! Ja kiitos Heidi, että jaksat meillä ravata esittelemässä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥