torstai 22. lokakuuta 2015

Meidän viikko ja ruoat - keskiviikko.

Keskiviikko oli oikeastaan harvinaisen tavallinen päivä. Aamut alkoivat, kuten tähän saakka aikaisemminkin.. Vaihdoin lakanat ja sain samalla tekosyyn tutustua lähemmin tiistaina saapuneeseen uuteen pesukoneeseen.

Kun muutimme tänne, myimme vanhan pesukoneemme pois ja kauppaan kuului tässä talossa ollut, suhteellisen uusi kone. Kone on keittiössä, joten sen täytyy olla hiljainen. Tässä(ään) asiassa meille ei kerrottu ihan kaikkea. Esimerkiksi sitä, että pesukone ei toimi kunnolla ja ei tosiaan ole hiljainen.

Harmitti ihan vietävästi, sillä pyykkiä lapsiperheessä riittää.. you know.

Nyt on kuitenkin uusi pesukone, joten mitä sitä murehtimaan enää :)


Tirpalla oli isovanhempien päivä koulussa, joten hänet haettiin aamulla kouluun. Samoin palautettiin sieltä iltapäivällä. Nopsteri tuli taksilla koulupäivän päätyttyä. Kävin asioilla ja kaupassa alla olevalla oufitillä, jonka pyysin ipanan kuvaamaan. Tässä onnistunein otos :D

(mites noi otsarypyt ja silmäpussit..)

Usein viikolla pyrin tekemään sellaisen ruoan, joka riittää ainakin kahdeksi päiväksi. Tämä viikko on ollut siis poikkeus senkin suhteen, että taas piti tehdä uusi. Jääkaapissa oli vielä perunamuusin loput ja paistoin siihen kalaa kaveriksi. Pinaattikastike on aika vakio kalan kaveri ja tosi helppo tehdä.


pinaattikastike kalalle

1 kalafondikuutio
n. 2dl vettä
yhden sitruunan mehu
1 pss pakastepinaattia
n. ½ prk kaurakermaa
vaaleaa maizenaa

Mittaa kaikki ainekset kattilaan, kiehauta ja suurusta. Mausta tarvittaessa.


Keskiviikkoisin yhdelläkään lapsella ei ole harrastuksia, joten silloin on helppo käydä kaupassa tai esimerkiksi kenkä/vaate- hankintoja tekemässä. Välillä saatamme käydä myös kirjastossa tai uimassa.

Illalla lähdin vielä neulepiiriin. Lainasin kirjastosta Johannan neulekirjan (täytyy varmaan ostaa omaksi..) ja aloitin uuden työn. 

Todennäköisesti normaalein päivä tällä viikolla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥