tiistai 13. lokakuuta 2015

Mutku mä haluun..!

Tiedättekö, kun joskus haluaisi ihan kaikkea? Haluan lomalle - ulkomaille, mökille, ihan mihin tahansa. Lomalle, viikoksi tai muuten aivastan teitä päin.

Haluan ripsipidennnykset, hiustuuhennokset, piilolinssit, kaulaliinan ja rasvan. Maalatun seinän ja palapelin palat pois lattialta. Tänään halusin myös puuroa.

Haluan, että joku keittää minulle aamukahvit, miksi kukaan muu meillä ei juo kahvia? Haluan myös juoda sen juuri oikeasta kupista, juuri sen hetkiseen fiilikseen sopivasta.

Haluan katsoa Strömsötä tv:stä ja samalla lukea kirjaa. Kuitenkin huomaan selaavani erilaisia someja. Haluan sittenkin kutoa samalla, kun katson sitä askarteluohjelmaa, missä kaikki aina onnistuu. Hei minäkin haluan aina onnistua!

Haluan ajaa autollani auringonlaskuun hiukset hulmuten. En nastarenkailla räntäsateessa lämmityksen huutaessa täysillä, en vaikka hulmuaa ne hiukset silloinkin.

Haluan, että paita ei mene ryppyyn istuessa ja sitten haluan myös, ettei dagen eftereitä ole olemassa. Haluan juosta uusilla juoksulenkkareilla, eli haluan uudet juoksulenkkarit. Haluan myös, että joku hakee minut sinne lenkille, koska just nyt sohvalla on täysin ihanasti takapuoleeni mukautunut lämmin kolo.

Haluan syödä luomua, enkä varsinkaan sokeria. Missä se minun äärimmilleen prosessoitu valmis thaibox on, missä tasan satavarmasti on sitä hyvää sokeria? Haluan, että perunoita ei kuorita, koska kuori on hyvää.

Haluan, että imuri vetäisi paremmin ja takassa olisi aina tuli. Haluan uuden puukuorman etupihalle. Pari työvälineetkin haluaisin ja pölypallot pois kiitämästä lattialla aavikkopallojen tavoin.

Haluan olla sivistynyt, juoda viiniä lasista. Kuitenkin huomaan nappaavani mukillisen vettä lapselta varastetusta muumikupista.

Olisi vielä vaikka kuinka monta juttua, joita tänään haluaisin, mutta eihän nyt kukaan jaksa tällaista lukea. Yhden jutun vielä ehkä haluaisin.. Äänestäisitkö minua Blog Awardseissa, koska vaikka en voittaisikaan, haluan kokeilla sitä. Blogi on ehdolla LIFIE -sarjassa.ps. lisätään vielä edes aavistuksen verran poliittisesti korrekti vastuuvapauslauseke: haluan myös maailmanrauhaa.

4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥