maanantai 19. lokakuuta 2015

Pehmeä paketti.

Huomenta sinne ruudun toiselle puolelle! Vaikka tänään onkin niin sanotusti paluu arkeen ja ajattelin alkaa kuvaamaan teille samantien sitä lupaamaani "meidän viikkoa" ja "viikon ruokalistaa", niin pysytään hetki vielä sunnuntaitunnelmissa.

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa! Joku voisi tehdä kansalaisaloitteen yhden päivän lisäämisestä viikonloppuun ja minä lupaan allekirjoittaa sen heti :)


Löysin perjantaina täydellisen langan kummitytölle lupaamiini säärystimiin ja muihin asusteisiin ja sainkin paljon aikaiseksi. Olen normaalisti tottunut neulomaan hieman ohuemmalla langalla ja ohuemmilla puikoilla, joten aikamoista totutteluahan tuo paksumman kanssa pelaaminen on.

Sitä on jotenkin hankalampi saada pysymään tasaisena, vaikka kuinka yrittää.. Säärystimissä se vielä antoi paljon anteeksi, mutta nuo tumput ovat kyllä vähän niin ja näin. Paksu lanka ja ihan pieni neulomus ei taida olla paras yhdistelmä, tumpuissakin on vain neljä silmukkaa puikoilla :D

Lahjan saajalle laitoinkin jo kuvan, että toivottavasti kelpaa ja saa ihan rehellisesti sanoa, mutta ainakin toistaiseksi kelpasi. Saa nähdä kun posti vie perille, muuttuuko mieli..

Kavennuksista en edes aloita. Tai aloitan sen verran, että yritin soveltaa ohjetta, jossa oli neljän silmukan sijasta neljäkymmentä. Ensimmäinen, jo purettu lopputuleva muistutti lähinnä aikuisten turvavälinettä ;) Nyt kuulemma Murun mielestä  näyttää ohjukselta.. 

Pehmeä paketti kuitenkin matkaa määränpäähänsä pian, kaunista viikkoa!

ps. rrrrrakastan murrettuja värejä!


8 kommenttia:

 1. Ei oo totta miten söpöt!! Mä haluan samanlaiset turvav... eikun lapaset. <3

  VastaaPoista
 2. olisiko sulla ohjetta tähän jakaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, vähän omasta päästä.. Mutta säärystimissä oli kuusi silmukkaa per puikko ja 2o 2n koko pötkylä :)
   Tumpuissa taas neljä silmukkaa per puikko ja ensin 4 krs n, 4 krs o, 4 krs n. 11 krs o kunnes ylivetokavennukset puikon lopussa. Neuloin 1-2 kavennukseen vielä o krs väliin. En osaa yhtään ohjeita kirjoitella, kun olen tällainen tulee mitä tulee ja vaikeuksien kautta voittoon :D
   Toivottavasti edes vähän avasi?

   Poista
 3. Siis noi on niin söpöt! En kestä :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥