maanantai 26. lokakuuta 2015

Pukeutumisinspistä syksyyn ja talveen.

Vuodenaikojen vaihtelu saa ainakin minut inspiroitumaan pukeutumisesta. Talvella lämmintä ja mukavaa, kevättä kohden värit ehkä raikastuvat, kesällä taas liehuu helmat.. Olen tänne blogiinkin usein kerännyt näitä "mood boardeja", joihin yhdistän tavoitellun tyylin ja yleisfiiliksen.

Harmaavarpunen ei ehkä erotu joukosta, enkä sitä tahdokaan. Harmaa on toisten mielestä tylsä, minusta ihana turvaväri. Materiaalista riippuen eri sävyjä on pilvin pimein! Harmaan lisäksi olen vannoutunut tennarityttö ja käytänkin nimenomaan valkoisia tennareita niin kauan, kuin vain sää antaa myöten. Tällä hetkellä käytössä ovat valkoiset conssit (joista sanoin ensin, ei ikinä!), sekä valkoiset calvin kleinin tennarit, jotka hankin Pariisin reissua varten. Usein näiden talvinen vastine on uggit :)
Yhtälailla harmaan kanssa maanläheiset värit, kuten ruskea, beige, okra jne miellyttävät. Kaapistani löytyy tennareiden lisäksi kahdet katu-uskottavat nahkasaapikkaat, mustat ja ruskeat. Tällä hetkellä ruskeat ovat selkeästi enemmän suosiossa, mustien odotellessa suutarireissua. Kummissakaan ei ole korkoa, sillä jostain syystä tunnen korkokengissä itseni liian pitkäksi. Ilman korkojahan pituuteni on reippaasti alle 160cm :D

Muuten mustia kenkiä en oikeastaan omista, ellei ota huomioon korkokenkiä. Niitä löytyy kyllä mustia, useammassa eri materiaalissa ja korkeudessa..

Valkoisia housujahan ei kai saisi erään etikettisäännön mukaan käyttää "after labour day", joka on siis syyskuun alussa. Käytännönkin syistä täällä loskan ja suolan kanssa ihan hyvä juttu, muttakun ne ovat niin nätit. 

Ja koska olen tunnetusti jämähtänyt tyylini, meikkini ja hiusteni kanssa, puhumattakaan nyt vaatteista ja kengistä, sinne -90-00 -lukujen vaihteeseen, kertakaikkiaan rrrrrakastan keltaisia kenkiä. Lämpimät ja tukevat, varrelliset kengät ovat loistavat talveen.

Löytyykö teiltä vaate- tai kenkäsuosikkeja, joista ette suostu luopumaan? Kertokaahan, mikä on tämän syksyn ja talven "must have" -juttu :) 
Näiden kollaasien kaikki kengät löytyy Spartoon valikoimista, postaus toteutettu yhteistyössä. En hyödy rahallisesti linkkien klikkaamisesta.

6 kommenttia:

 1. Oo tää kakkoskollaasi! Miten ihana kokonaisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3
   Mä en ole ihan varma, mikä näistä on se ykköslemppari.. Saako valita kaikki :)

   Poista
 2. Meitiltä löytyis tuollasen kohta kaksikytä vuotta vanhat Catit käyttikseltä - pitäsköhän kaivella esiin. Muuten pidän nyt satoi tai paistoi mun uusia hienoja kumppareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin klassikot!
   Kumpparit on kyllä niin ihania myös <3

   Poista
 3. Tuo harmaa setti kolahtaa. Mistä tuo harmaa neule on? IHANA! Kyllä minä varmaan tänä talvena kaivan taas esiin vanhat,kuluneet mutta ah, niin lämpimät , camelin karvavuoriset, luonnonkumipohjaiset talvikengät. Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa neule löytyy edelleen h&m valikoimista :)
   http://www.hm.com/fi/product/19591?article=19591-A

   Pörrökengät <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥