torstai 1. lokakuuta 2015

Syksyisiä sommitelmia.

Muistatteko, kun viime vuonna joulun alla askartelin ihan itse lumisadepallon? Silloin ihastuin tuohon peuraan ja hankinkin niitä kaksin kappalein. Toinen on ollut lasten leikeissä ja nyt varastinkin sen sieltä syksyiseen metsääni.

Jotenkin kaikessa herkkyydessään se sopi tuonne kuolevan luonnon keskelle tuomaan kontrastia vähän toisenlaiseen akvaarioon.


Meidän piha on tällä hetkellä täynnä erilaisia törröttäjiä. Osa on jo tiputtanut siemenensä maahan, puutarhakin kun on vähän oman onnensa nojassa vielä. Jotenkin noissa törröttäjissä on silti omanlaistaan kauneutta. Toisaalta minä nyt olenkin sellainen, että kuvittelen näkeväni kaikessa jotain kaunista.. :)

Kurpitsat sen sijaan eivät ole oman puutarhan tuotantoa, sillä omani eivät nousseet edes taimiksi :D Kesäkurpitsa kukkii kylläkin edelleen, yhtään hedelmää se vaan ei ole tehnyt..

Niin tai näin, ihastuin aivan täysillä näihin valkoisiin koristekurpitsoihin ja kotiutin niitä muutaman tuomaan lisää syksyistä tunnelmaa kotiin. Voi kun ne säilyisivät ainakin ikuisuuden!


Tuulisena syysiltana takan ja kynttilän valossa ne tuovat ihan omanlaistaan tunnelmaa.. Ja kun päivä koittaa, ne muuttuvat koviksi ja kylmiksi.

Ehkä Tuhkimon tarinassa oli sittenkin jotain perää..


4 kommenttia:

 1. Mä koitin tehdä syys asetelmaa, mutta se tuhottiin alta aikayksikön... Aattelin poimia lehtiä ja tehdä vaikka köynnökset ylös ettei pikku kädet vie :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D
   Lehtiköynnös on kyllä tosi kaunis, eikä yhtään hassumpi vaihtoehto <3

   Poista
 2. Pari vuotta sitten ihastuin noihin valkoisiin kurpitsoihin. Aivan ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en käsitä, miten ne ovat voineet mennä minulta aiemmin ohi!
   Vähänkö olen epätrendikäs :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥