perjantai 9. lokakuuta 2015

Voittajan on helppo hymyillä.

Ei mitään sen suurempaa, mutta muistatteko kun viimeksi yritin tätä puuroprojektia? No reisillehän se meni.. Nyt oli oikeammat ainekset ja lopputulemaa syötiinkin sitten jo useampi kipollinen ruuan päälle. 

Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä gluteenitonta vispipuuroa, mutta kaapista löytyi ainoastaan hienoja riisijauhoja. Noh, karkeista onnistui ja puolukat vaihtui lapsiystävällisempänä mansikoihin. Erävoitto!


GLUTEENITON MANSIKKAVISPIPUURO

5dl sokeroimatonta mansikkamehua
5 dl vettä
3 dl mansikoita
2 dl karkeita riisijauhoja
sokeria maun mukaan

Mittaa neste ja mansikat kattilaan, keitä noin 10 minuuttia, niin että mansikat hajoavat. Lisää sokeria ja vispaa sekaan jauhot. Anna kiehua hiljakseen kymmenisen minuuttia, jäähdytä ja vatkaa sähkövatkaimella.

Suosittelen myös samoista jauhoista keittelemään mannapuuroa ja olipa paketin kyljessä myös pannarikin ohje.


ps. kuvan lapsi söi kolme annosta puuroa, kuvaushetkellä puuro oli jo mahassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥