perjantai 13. marraskuuta 2015

Casual Friday.

Kiireisen viikon jälkeen tuntuu lähes poikkeuksetta perjantaisin, että huh mikä viikko, ja selvisinpäs! Perusarjessa töineen on aina oma hommansa, mutta kun siihen  lisätään harrastukset ja kaikenmaailman lääkärikäynnit, niin aikamoisen sopan saa keitettyä. Ja meitä on sentään kaksi aikuista tässä.

Onneksi nämä kaikki usein helpottavat perjantaisin ja istun alas nauttimaan lasin oikein hyvää punaviiniä. Oma lempparini on Zenato Ripassa Valpolicella Superiore 2011, laitoin siksi tuon nimen niin tarkkaan, jos joku teistä tahtoo myös herkutella. Viinimakuni on todella tuhti ja kovin kevyitä punaviinejä en mieluusti juo, tietysti jos listasuosituksena sellainen on, niin maistan, sillä sommelier usein osaa nämä hommat. Lupasin paistaa tänään iltaruuaksi vielä pihvitkin, nams!

Hoidin eilen osan viikonloppusiivouksesta ja illalla pujahdettiinkin puhtaisiin lakanoihin. Se on kyllä yksi parhaista fiiliksistä.. Tänään olisi enää tiedossa imurointia, sitä jokapäiväistä kauraa. Mutta taidan ihan suosiolla jättää sen vaikka huomiselle, veikkaan etteivät nuo aavikkopallot tuosta ainakaan itsestään pois kävele :)


Usein katsotaan perheen kanssa perjantaisin Possea tai Vain elämää, elokuvaa silloin kun nämä eivät tule. Kun lapset saadaan nukkumaan, me vielä Murun kanssa siirrytään autotallin leffateatteriin katsomaan uusinta Siltaa. Sehän tulee torstaisin yhdeltätoista, siis siihen aikaan kun allekirjoittanut on nukkunut jo kohta kaksi tuntia..

Huomenna onkin sitten Lastentori ja minäkin siellä myyn meidän ipanoiden pieniä vaatteita. Tirpalta melkein kaikki menee suoraan Pienimmän kaappiin odottelemaan, mutta myynnissä olisi pari kassillista Pienimmän noin 92cm kokoista, sekä Nopsterin 134cm kokoista vaatetta. Toivottavasti nähdään siellä :)

Nyt taidan laittaa pikkuhiljaa läppärin kiinni ja lopetella työt tältä päivältä, tiedossa on kauppareissu pikkuneitien kera. Oikein ihanaa viikonloppua sinne!


2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥