maanantai 23. marraskuuta 2015

Dubai beibe!

Parin päivän hiljaiselo täällä blogin puolella selitettäköön sillä, että kaikki mahdollinen aika on mennyt reissua suunnitellessa. Saimme ystäväni kanssa ihan yks kaks yllättäin idean, että lämpöön täytyy päästä. Tutkimme aikamme määränpäitä ja tänä aamuna bookkasimme lennot Dubaihin. Tasan 115 päivää sitten olimme Pariisissa ja tasan 16 päivän päästä lähdemme Dubaihin. Aika mahtavaa!

Hotellia emme ole vielä varanneet, mutta aika vahva näkemys löytyy jo. Ajattelin kysyä nyt teiltä kaikki mahdolliset Dubain vinkit tänne jakoon ja tottakai reissun jälkeen jaan myös omani teille, kuten aiemminkin. 

Olemme reissussa ke-su ja näihin päiviin täytyy saada mahtumaan.. ah, lomailua eikä mitään määrättyä ohjelmaa. Yksi päivä rannalla, toinen altaalla, kolmantena jos kävisi katsomassa ostoskeskusta. Ei kuitenkaan mikään shoppailureissu, sillä matkustamme käsimatkatavaroilla. 

Sandaalit ja shortsit siis esiin, Dubai - täältä tullaan!


ps. lisään tähän loppuun vielä musaraidan jonka voitte klikata taustamusiikiksi. aion kuunnella tätä ihan joka päivä ja virittyä reissuun. are you with me?

pps. kuvat löytyvät pinterestin TRAVELLING -kansiosta.

2 kommenttia:

 1. http://doubleu1.com/ tässä blogissa ainakin ollut hyviä ravintola ja rantapaikka vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti vinkistä!
   Löysin samalla uuden blogin lukulistalleni :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥