torstai 12. marraskuuta 2015

Ihan oikea tiipii.

Heipsan! Voitte vaan kuvitella, kuinka iloinen olin kuulleessani, että voitin Jollyroomin fb-arvonnasta Alice&Fox:n tiipiin. Ensin ajattelin, että laitetaan tämä joulupaketteihin, mutta en kertakaikkiaan malttanut olla kasaamatta sitä. Olimme tyttöjen kanssa kaikki kuin lapset karkkikaupassa :D

Meillähän oli tätä ennen valkoinen, itsetehty tiipii, jos muistatte tarinan.. Se on nyt eräässä työpaikassa muiden lasten ilona ja todennäköisesti myös aikuisten riesana.


Tämä teltta on paksumpaa kangasta ja tuntuu olevan hyvin pestävissä. Alusta on myös irrallinen ja mikä hauskinta, tästä löytyy ikkunakin!

Tytöt leikkivät tiipiissä eilen lähes koko illan ja se olikin täynnä mitä erilaisimpia tavaroita. Iltasiivoukset eivät siis menneet ihan yhtä helposti kuin yleensä  :D


Nyt, kun Pienimmällä on tuo ihan oikea tiipii, alkaa huone olla viimeistelyä vaille valmis. Parit taulut on vielä tulossa, matot on tarkoitus vaihtaa ja yksi valaisin puuttuu.

Sähkäri on tulossa käymään viikonloppuna lisäämään pistokkeita tämän huoneen lisäksi koko taloon.

Seuraavaksi taidan iskeä eteisen kimppuun, siitä onkin jo aika saada toimivampi! Nämä taitaa vaan olla näitä ikuisuusprojekteja, onkohan tällaisella sisustushöpsöllä koskaan mikään valmista.. :)


13 kommenttia:

 1. KÄÄK miten ihana tiipii!! Ehkä tää on toimivampi kuin se edellinen... Joka sekin oli kuitenkin, öhöm, sillain tunnelmallinen, tavallaan.

  VastaaPoista
 2. Oi miten kauniita kuvia Elisa <3 <3 Ihana tiipii! Harmi ettei meillä ole missään tilaa tämmöiselle :(!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Evelina <3
   Vie kyllä yllättävän paljon tilaa, mutta tämän voi tosi helposti siirtää pois tieltä :)

   Poista
 3. Sattumalta löysin tänne blogiisi ja pakko kiittää tosta tiipiivinkistä. Oon jo vuosia haaveillut tiipiistä pojilleni, kuvitellut joskus ehtiväni sellaisen ommella, todennut ettei ihan halvaksi tuu materiaalitkaan, vaikka itse tekisi. Eilen lähti meille heti tilaukseen tuosama vaaleansinivalkoisena. Sopivasti oli hyvä alehintakin. Ajattelin malttaa jouluun saakka ja yllättää pojat aattoaamun hämärässä, kun kömpivät alakertaan. Tiipii tähtivaloineen odottaisi tulijoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, mikä idea <3
   Kuulostaa pienten parhaalta jouluylläriltä!

   Poista
 4. Voi miten ihana! Katselinkin vähän aikaa sitten Jollyroomin sivuilta näitä, todella suloisia <3

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanasti sopii tiipii huoneeseen! Meillä on samantapainen beessi ja tytöt tykkäävät tosi paljon. Varsinkin esikoinen vie jatkuvasti telttaan piknikeväitä ja kattaa teekutsuja leluilleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on siellä kivat leikit!
   Tuo tiipii on täynnä aina milloin mitäkin petshoppeja :D

   Poista
  2. Teillähän on siellä kivat leikit!
   Tuo tiipii on täynnä aina milloin mitäkin petshoppeja :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥