tiistai 10. marraskuuta 2015

Jeriika - alekoodia ja lahjakorttiarvontaa.

Pohdin tuossa eilen, että taas on se aika vuodesta kun saa hankkia koko pesueelle hyvällä tuurilla ensin välikausivaatteet, sitten toppavaatteet ja lopuksi sisävaatteet. Unohtamatta tietenkään kenkiä ja harrastusvälineitä. Samaan syssyyn hyökkää nurkan takaa joulupukin listat.

Onneksi näitä voi tietysti yhdistellä, mutta eihän ne esimerkiksi kengät oikein voi odottaa sinne jouluun, saati sovittamatta hankkia. Ja joka ainoa vuosi vannon, että alan hankkia hyvissä ajoin pienissä erissä jo etukäteen ja loppuviimein herään siihen, että on marraskuun puoliväli.

Ajattelin hieman avittaa teitä, jos siis on muitakin kaltaisiani ja tarjota yhteistyössä Jeriikan kanssa alekoodin näihin kaikkiin hankintoihin. Koodilla lapetit20 saa -20% alennuksen yli 50e arvoisista tilauksista, poislukien aletuotteet sekä Molokidsin uima-asut. 

Suosittelen kuitenkin lämpimästi vilkaisemaan tuon poistopuolen, sillä sieltä löytyy vaikka mitä herkkuja!


Molokidsiltä on tullut myös ihan mahtava uikkarimallisto juuri, joten jos hiihtoloma- tai joulusuunnitelmiin kuuluu etelän reissu, kannattaa hankkia uv-suojattu uikkari :)

Toppavaatteista tuo -20% onkin jo aikamoinen alennus ja kannattaa muistaa hankintoja tehdessä, että tämä koodi käy myös niihin Rodineihin ;)


Alennuksista huolimatta joskus on sellainen tilanne, että myös lahjakortti olisi tarpeen, joten me Jeriikan kanssa päätettiin pistää pystyyn vielä lahjakorttiarvonta tuolla instan puolella. Arvonta ilmestyy sinne vielä tänään, joten kannattaa laittaa seurantaan jeriika ja lapetiteprincesseblog, sillä osallistuneiden kesken arvotaan kaksi lahjakorttia! Nähdään siis instassa :)


ps. alekoodi on voimassa 10.-20.11.2015.
(en hyödy rahallisesti linkkien klikkailusta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥