tiistai 17. marraskuuta 2015

Juurikasvun piilotus.

Ihana kamala juurikasvu. Värjättyjen hiusten ikuinen riesa, liukuvärjättyjen ei niinkään. Varsinkin näin tummahiuksisena olen huomannut turvautuvani usein pipoon kampaajakäyntien välissä. Ratkaisu olisi myös se, että siellä kampaajalla kävisi ihan oikeasti useammin, mutta rehellisesti sanottuna siinä käy vaan niin, että yksi aamu herää ihan jäätävän juurikasvun kanssa ja miettii, että se tuli ihan yhdessä yössä. Totuushan on tietysti toinen ja salakavalalle juurikasvulleni on hihitelty jo kauan ennenkuin huomaan sen itse :)

Oma värini on suurinpiirtein sävyltään kehä 3 (vaikka asunkin sen ulkopuolella..) Tummien, hieman lämpimäksi sävytettyjen hiusten kanssa tuo juurikasvu näyttää siis harmaalta. Vaaleampi juurikasvu saa myös aikaiseksi illuusion ohuista, kaljuista kohdista, sekä hiuksista jotka jotenkin leijuvat päässä.


Olen jo jonkin aikaan käyttänyt värillisiä kuivashampoita, joita löytyy useassa eri sävyssä. Tummanruskea on luonnollisesti suosikkini. Näitä löytyy eri valmistajilta, mutta omat suositukseni saavat batisten ja biozellin, koska niistä löytyy kokemuksia.

Kuivashampoota suihkutetaan tyveen, jolloin se saa rakenteen lisäksi sävyä. Ja jos juurikasvun kanssa ei ole ongelmia, niin sitä rakennetta. Perusliukas, suoristettu hius kun menee helposti ihan päätä myöten.


Tietysti tämä haalea juurikasvu tummissa hiuksissa on huomattavasti helpompi piilottaa, kuin tumma vaaleissa hiuksissa. Siihenkin on olemassa oma sävy, mutta paras apu lienee siinä(kin) se kampaaja.

Sinne hävisi juurikasvu ja samalla harvahiuksinen fiilis. Helppo homma, jos on vain yhdessä paikassa jakaus. Vaatii hieman enemmän aikaa, jos haluaa pikkaisen laajemman tuloksen. Joka pennin ja minuutin arvoinen suoritus. Suosittelen :)

ps. kuvalaatu on vähän niin ja näin, ihana marraskuu ja synkät sateiset päivät :D

2 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi biozellin ystävä ❤️ Kiireisen kotiäidin pelastus :D mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Harvahiuksinen Vivieres kasviperäisellä puuvillakuidulla voit helposti saada paksummat hiukset tai piilottaa hetkessä juurikasvun. Harvahiuksinen hanki paksummat hiukset tai piilota

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥