torstai 26. marraskuuta 2015

Kynsipäivitys.

Suurinpiirtein viimeisen viikon olen odottanut kynsihuoltopäivää kuin kuuta nousevaa. Itseasiassa lähtökohtaisesti tietyssä vaiheessa odotan sitä aina. Oma huoltoni on 4-6 viikon välein, riippuen sen hetkisestä mallista ja pituudesta. Olen myös huomannut, että toisinaan ne kynnet kasvavat vain nopeammin. 

Alunperin tarkoitus oli ehkä jopa ryhtyä villiksi ennen Dubain reissua, mutta taidankin säästää sen varpaankynsiin. Aina silloin tällöin lisäilen pinterestiin ihania kynsiä ja keksinkin näyttää taulun kynsimuotoilijalleni, josta idea sitten lähti. "Eikö olekin ihanat kynnet?" "No tehdäänkö sulle sellaiset?" 

Kyseessä oli kokonaan "sokerihuurretut" ja näin matalan ärsytyskynnyksen omaavana jouduin tiedustelemaan kautta rantain, että lähteekö niiden kanssa järki. Normaalistihan kynnen pinta on sileä ja kiiltävä, mutta näissä sokerisissa versioissa se jätetään karheaksi. Akryyli vain ripotellaan ohueksi kerrokseksi päälle. Sain vastauksen, että tuskin minulla järki lähtee, mutta päätin pelata varman päälle ja kuorrutettiin vain yksi kynsi.


Voi että siitä tulikin kaunis! Rehellisesti sanottuna en ole pitkään aikaan nähnyt mitään näin kaunista.. Kuva ei tietenkään anna täysin oikeutta sokerikynnelle, joka kimaltelee valossa kaikissa kristallin sävyissä. Lisänä sain vielä timangit kaupan päälle, sillä heillä on kiva kamppis menossa facebookissa

Nyt pitää vielä loppuun mainita, että olen käyttänyt tätä samaa firmaa jo kahdeksan vuotta, enkä vaihtaisi. Kynnet maksetaan ihan omalla rahalla, enkä saa tästä "mainoksesta" kuin hyvän mielen :)

Mitäs tykkäätte?6 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥