torstai 5. marraskuuta 2015

Lasten PR ja Lastentori.

Bloggaajakollegani, ihanan energinen Riikka on tässä ohimennen perustanut lasten pr -toimiston. Lauantaina juhlistettiin avajaisia Helsingin, missäs muuallakaan Riikan tuntien, kuin Alppilassa :) Vielä kerran onnea!

Lasten PR:n edustamia merkkejä ovat mm. bObles, raikastamo, pixistuff monien muiden joukossa.


Tarjoilut olivat superherkkuja, jopa vihaamani korianteri näytti parhaat puolensa. Ei sillä, että vieläkään kuuluisi lempiruokiin.. 

Lehtikaalisipsejä en ole itse vielä uskaltanut kokeilla valmistaa, mutta nyt pääsin maistamaan niitä ensi kerran. Voi jestas, mitä herkkua! Parkkeerasin itseni sujuvasti kulhon viereen ja söin leijonan osan. Sorry siitä.


Lasten PR:n lisäksi ajattelin vinkata toisestakin jutusta, nimittäin Lastentorista. 14.11. klo 10-14 Tammen kirjakaupan tilat Korkeavuorenkadulla täyttyy huippubloggaajista (kuten alla mainitaan) ja minunkin kirppispöydän löydätte sieltä. Olen tapahtumaa varten vihdoin käynyt pienet lastenvaatteet läpi ja kun niiden jatkokäyttöä on moni kysellyt, niin  nyt on se hetki!

Tarjolla siis vaatetta koossa 86-92 (tyttö) 122-128 (tyttö) ja 134 (poika). Nopeasti muisteltuna ainakin yksi skimbapuku (halti), paljon tyttöjen ihanuuksia (pomp, meandi yms.) ja pojalle vähintäänkin katu-uskottavaa vaatetta. Ajattelin myös käydä läpi vähän kirjoja ja lautapelikaappia, sekä mahdollisesti leluja. Hinnat on sellaiset, että näistä on tosiaan tarkoitus päästä eroon, eikä esitellä :)

Mitäs sanotte, nähdäänkö siellä?
10 kommenttia:

 1. Onpa kiva tapahtuma! Valitettavasti en taida päästä. Onnea myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi!
   Ehkä tästä tulee jossain vaiheessa uusintakin :)

   Poista
 2. Korianteri? Miten kukaan voi vihata korianteria?! Jumalten herkku!

  VastaaPoista
 3. Voi harmi tuo olisi ollut kiva tapahtuma käydä kurkkaamassa. Mä suuntaan kuitenkin vähintäänkin yhtä ihanaan Fiskarsiin.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥