torstai 19. marraskuuta 2015

Miss Bunny & Mr. Racoon.

Pienimmän huone saa pikkuhiljaa täydennystä yksityiskohtiin, tällä kertaa taulujen muodossa. Rakastuin heti ensisilmäyksellä desenion valikoimista löytyviin Miss Bunnyyn sekä Mr. Racooniin, jotka sopivat täydellisesti toistamaan pikkuneidin yltiöpinkin huoneen sävyjä.

Miss Bunny ja Mr. Racoon löytyvät lasten- ja nuorten juliste- ja printtivalikoimista myös sinisinä, lisäksi samaan sarjaan löytyy esimerkiksi Mr. Fox ja Elephant taulut.

Molemmat julisteet ovat kokoa 21x30cm ja ripustin ne kaapista löytyneisiin ikean kehyksiin, jotka vanhassa kodissa roikkuivat portaikon seinällä. Noita kehyksiä on vielä jäljellä ja leikittelen ajatuksella, että varaisin jostain ajan perhekuvaukseen tai ihan oikeasti käyttäisin aikaani siihen, että kuvaisin lapset kunnolla :)

Tosiaan huoneesta taitaa puuttua enää se täydellinen matto, josta minulla on kirkas mielikuva, mutta jota en ole vielä onnistunut paikantamaan, sekä toinen kattovalaisin, jonka tarpeellisuudesta vielä käyn itseni kanssa neuvotteluja. 

Aikaisemmin asentamani puu ja siihen viritetyt valot ovat nimittäin äärimmäisen hyvä valonlähde. Ongelmana on vain käytännöllisyys, sillä toivoisin kovasti valojen syttyvän katkaisimesta, enkä jaksaisi pelata johdon kiinnittämisen ja poistamisen kanssa jatkuvasti.

Mitäs sanotte, aika ihanat eikö?


*postaus toteutettu yhteistyössä desenion kanssa ja tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan. en hyödy rahallisesti linkkien klikkaamisesta.

8 kommenttia:

 1. Mulla onkin jo piiitkä lista Deseniolle valmiiksi. Meillä tytöt rakastui mm. siihen astetta isomman tytön pupu neito julisteeseen. Huopapalloista tehty karamellisävyinen matto sopisi tuohon huoneeseen aika ihanasti ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on noita ikivanhoja opetustauluja, mutta voi olla, että Tirpan huoneeseen tulee vielä jotain, kun pääsen siihen kunnolla käsiksi :)

   Mä luulen, että täydellinen matto olisi tällainen:
   http://www.designblip.com/Brita-Sweden-Anna-matto-vaaleanpunainen-iso-150x200-cm_Brita-Sweden_1taf3j2.html

   Mutta koko on vähän reilu ja hintakin kohdillaan, kun tosiaan lastenhuoneeseen mietin :) Minityypillä on taipumus tuhota..

   Poista
 2. Meillä odottaa punkinkontissa Miss Bunny tytöllemme. Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! :) Itse tilaisin samat sinisenä pojan huoneeseen, odottavat tuolla että löydän sopivat kehykset. Mistä sinä hankit nuo kehykset?

  VastaaPoista
 4. Ja vastaushan löytyikin tekstistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou hätä, minullakin on usein sisälukutaito kadoksissa :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥