keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Salaattikulho.

Kävin eilen Helsingissä ja siinä samalla sattui nyt vain olemaan tien toisella puolella Nougat. Ihankuin kaapissa ei olisi jo tarpeeksi kaikkea, päätin kuitenkin piipahtaa sisään. Syytän tästä puhtaasti käymäni toimenpiteen jälkeistä pahaa mieltä ja hetkellistä lääkitystä.

En ole koskaan aiemmin tuolla käynyt, oikeastaan monessa muussakaan pienessä sisustusliikkeessä Helsingissä, mutta tämä kyseinen kiinnosti minua erityisesti TineK:n valikoimansa puolesta. Onneksi sentään meillä on muutaman tarjoiluastian mentävä aukko (on, on!) ja ostin tämän suloisen harmahtavan kulhon.

Sopii täydellisesti muutamaan muuhun kivaan astiaan, joita kaapista löytyy.


Keväällä ostamistani serveteistä on enää muutama jäljellä, joten ensi viikon tikkien poiston jälkeen taitaa suunta olla aikalailla tuo samainen kauppa. Eteiseen löysin aiemmin myös aivan ihanan TineK:n ja lupaan kuvata tuon tuulikaapin, kunhan saan aikaiseksi siihen vielä yhden naulakon. Muuten sekin alkaa olemaan pikkuhiljaa valmis.

Mutta nyt alan pikkuhiljaa kampaamaan naamaa, sillä minua odottaa ilta wellness:n, superfoodien ja Anne Kukkohovin kanssa. En malta odottaa, olen ehkä isoin fani ikinä :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ne on ostettu Köpiksestä, jostain sisustuskaupasta, jonka nimeä en saa millään päähäni.. :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥