keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Talvilook - letti ja villasukat.

Kylmät lattiat, mikä ihana tekosyy vetää villasukat jalkaan! Ihankuin siihen oikeasti mitään tekosyytä tarvittaisiin, sillä rakastan villasukkia kaikissa muodoissaan.. Löytyy lyhyt- ja pitkävartisia, sekä eri värisiä. Juhlavat ja kumpparivillikset. Osan olen tehnyt itse, osa on saatu ja juuri tilasin uudet joiden pitäisi olla valmiit ensi viikolla. 

Meillä on myös toimistolla kylmät lattiat, joten täytyyhän nyt yhdet toimistovillasukatkin olla kassissa, kun suuntaan sinne.

Hiukset väkersin tuona toimistopäivänä tavallaan letille. Niissä oli ollut edellisen yön päätä kiertävä lettiviritys, jonka jostain syystä tein saunan jälkeen. Aamusta huomasin, miten kivasti se oli antanut rakennetta muuten niin littanaan ja ohueen hiusmalliini, joten nyöritin kaksi osiota ja yhdistin ne alhaalta silikonisella ponnarilla.


Muutoin asu tuntui ihan just nappivalinnalta, mutta jotenkin kaula-aukko jäi minusta liian avoimeksi näin syksyyn ja talveen. Mietin, että tuohon olisi voinut sopia kivasti kauluspaita, mutta kaapista ei kertakaikkiaan vain löytynyt sopivaa..

Korjasin tilanteen kaulaliinan avulla, mutta se taas ei palvellut sisätiloissa lainkaan. Suuria ja ah, niin ihanan tyhjänpäiväisiä ongelmia niiden oikeiden vastapainoksi. Aurinkoa keskiviikkoonne!

ps. blogger keskittää tekstin, vaikka tasaan sen. ehkä eniten ärsyttävää.


6 kommenttia:

 1. Ihanan lämpimän näköiset sukat! <3 Muutenkin kaunis ja raikas asukokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat villasukat! Minäkin hemmottelin itseäni tänä syksynä uusilla villasukilla. Ne ovat myös valkeat,mutta niissä on musta silkkinauhanyöritys ylös asti ikään kuin lenkkareissa ja musta kärki. Harmi,kun itsellä ei puikot pysy kädessä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne!
   Oo.. kuulostaapa sinun sukkasi upeilta!

   Poista
 3. Oih miten mukavan näköinen asu, ja ihanat kuvat! Muuten saat postausta tekiessä html-muokkauksesta vaihdettua tekstin muotoa, centerin tilalle justify!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥